6. oktober 2011

Hvad bruger du Erik Kold til?

Jeg har efterhånden fået samlet en del bøtter sammen -ok, ikke noget voldsomt i forhold til mange andre herinde, men jeg synes selv det er en fin lille samling. Herhjemme bliver de ikke brugt i køkkenet, hvilket de oprindelig var tiltænkt. Vi bruger dem i stedet på børneværlserne til opbevaring af tuscher, perler (store som små) og biler. Har også en stak hvide stående som ikke er taget i brug endnu, og lige pt står de på mit sybord og venter.. Ved dog ikke hvad de skal bruges til endnu. Hvad bruger du dine til?
De gule bøtter på billedet herunder er ikke EK, og ved faktisk ikke hvem der har lavet dem. Ved du?
15 kommentarer:

 1. Ja, de kan nemlig bruges til rigtig mange forskellige ting.......mine bruges til krea-opbevaring.....til knapper, lynlås, strygemærker osv. :)

  SvarSlet
 2. Havde faktisk også lidt tænkt at mine hvide måske skulle blive i min krative hjørne og faktisk ville opbevaring af knapper i den mindste ikke være en hel skidt ide.. Tak for inspiration!

  SvarSlet
 3. Wasir atau sering disebut ambeien (dalam bahasa inggris atau latinn disebut Hemorrhoid dan dalam bahasa kedokteran disebut Piles) adalah penyakit atau gangguan pada anus dimana Sphinchter Ani atau bibir anus, mengalami pembengkakan yang kadang-kadang disertai pendarahan

  SvarSlet
 4. obat ambeien wasirr herbal manjur dari De Nature yang paling manjur untuk mengobati wasir atau ambeien

  SvarSlet