Kontakt

Hvis du ønsker at komme i kontakt med mig, kan det ske via mail
andersen_barbara@hotmail.com

5 kommentarer:

 1. Anonym23:17

  Hej
  Hvis dit fine lyseblå babysengesæt med elefanter ikke er solgt, vill jeg blive meget glad, hvis jeg måtte købe det - det skal sendes. Hilsen Marlene - 1i11e.1u11e@hotmail.com

  SvarSlet
 2. Anonym14:34

  Kære Christina.

  I en mail jeg har modtaget fra en designer, er jeg blevet gjort opmærksom på at du kopierer mine designs og viser billeder af det på din blog. Ydermere giver du en instruktion i hvordan man laver dem.

  Jeg ved ikke om du tænker på at det er mit levebrød du faktisk har fingrene i lige nu? At stjæle andres designs er simpelthen upassende. Du nævner endda mine puder ved navn og også at det er mine puder. Vil det sige at du har stået i min butik og vendt og drejet produktet og prøvet at regne ud hvordan de er sat sammen?

  Idag prøvede jeg at finde dit telefonnummer, så vi kunne få en snak om det. Det viste sig at være umuligt. I stedet fik jeg fat i din mand, som bestemt ikke havde lyst til at udlevere dit nummer til mig. Det giver mig en fornemmelse af at det ikke er første gang det her sker for dig. Hollænderne, der kontaktede mig, har oplevet det samme. Hvor mange designere vil du hæmningsløst kopiere, og give vejledninger til deres produkter, før du begynder at tænke dig om?

  Jeg vil venligst bede dig bekræfte at du har modtaget og læst min mail, og at du hurtigst muligt tager både billeder af mit design, "Retro-pude", af din blog, samt brugsvejledningen i hvordan den laves væk fra din blog og m.m.. Vær venlig ikke at kopiere mine ting igen, eller vise billeder af det, uddele instrukser i forhold til produktion eller lignende.

  Hilsen

  Lena H Lorentzen
  Haulrig Design

  SvarSlet
 3. Anonym20:42

  Kære CHristina

  Vær sød at slette disse billederne af retro puder.

  Ellers jeg bliver ked af det, fordi det er min design, jeg lavede første gang og solgt 3 år siden.
  Mange har stjålet mine designer.
  De har svært forstå at det er mit levebrød. Det tjener jeg kun. Ikke har et andet job. Kun mine designer, Haulrig Design.

  Håber du forstår det og sletter det. Tak

  God weekend.

  Hilsen

  Lena H. Lorentzen'

  SvarSlet
 4. Anonym19:31

  hvor finder jeg sådan nogle træ pøskeæg

  SvarSlet
 5. Anonym19:31

  påskekyllinger mente jeg

  SvarSlet