1. februar 2012

Så langt så godt...

Mit projekt med hæklede Hawaii-blomster skrider stille og rolig fremad. Synes de er noget så lækre og håber min tålmodighed er til, at jeg får lavet rigtig mange endnu, så de tilsidst kan danne et lille tæppe.
Jeg ved at jeg har lovet en opskrift, og den skal også nok komme. Jeg vil bare gerne have taget nogle billeder af en blomst under udfærdigelse, så jeg kan illustrere opskriften visuelt , og de er altså ikke taget endnu. Så i må have tålmodighed med mig lidt endnu..

28 kommentarer:

 1. Nøj de er fine.. Jeg er selv i gang med at lære at hækle, altså dvs kan hænkle en lang snor..hmm men det kommer jeg jo nok ikk så langt med. Hehe, så min veninde har lovet at hjælpe mig, set så mange smukke ting i blogland...

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er første skridt på vejen, hi hi. Så har man jo et udgangspunkt at lære udfra. Jeg er selv midt i læringsprocessen. Før disse kunne jeg hækle de forkellige "sting" (hedder det egentlig det...) i rækker men ikke rundt, det har jeg lært nu! Jeg vil foreslå dig at lære de mest basale "sting" først. Der findes rigtig mange visuelle guides også i form af videoer fra youtube -bare brug google.
   God fornøjelse!

   Slet
 2. Hold ud ....

  Kender alt for godt at man går kold, før man bliver færdig.. Det vil være en skam.. Det ser nemlig så flot ud..

  Lone

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg holder ud :0) Har en fantastisk motivationsfaktor i form af to andre tøser, som jeg mødes med en gang om ugen. Vi hækler alle sammen disse fine blomster, og man skulle jo nødig være den der var bagud ;0)

   Slet
 3. Uh dem har jeg også kastet mig over. Det blev dog kun til et tørklæde - Men et helt tæppe - Dét kunne være fedt! Glæder mig til at læse din opskrift, for at se om vi har lavet dem på samme måde:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Der er godt nok også langt til et tæppe...!
   Jeg synes den opskrift jeg har fundet ikke er helt nem at læse, og særligt et sted synes jeg ikke helt den stemmer, så ja det bliver spændende at se :0)

   Slet
  2. Sådan havde jeg det også, så derfor lavede jeg også min egen udgave af den fine blomst:-)

   Slet
 4. De er virkelig fine! Glæder mig til at se et helt tæppe :)

  SvarSlet
 5. Anonym10:02

  mangler en opskrift stadig øvøv Mvh Helle

  SvarSlet
 6. Wasir atau sering disebut ambeien (dalam bahasa inggris atau latinn disebut Hemorrhoid dan dalam bahasa kedokteran disebut Piles) adalah penyakit atau gangguan pada anus dimana Sphinchter Ani atau bibir anus, mengalami pembengkakan yang kadang-kadang disertai pendarahan

  SvarSlet
 7. obat ambeien wasirr herbal manjur dari De Nature yang paling manjur untuk mengobati wasir atau ambeien

  SvarSlet