15. marts 2012

Ikke kigge Moooar!

Min søn har en "sød" vane med i den grad at afsløre sig selv i, at have lavet noget uartigt.. Når jeg kommer ind i rummet konstaterer han prompte "Moooar, du må ikke kigge derhenne!"
Ok,så er det jo ikke svært at regne ud, at der har foregået løjre..
I søndags fløj konstateringen ud af munden på ham, efter han og storesøsteren havde leget alene i annekset. Og søsteren tilføjede hurtigt "Nej, du skal altså ikke kigge derhenne mor!"
De havde vist ikke kunne stå for de fine sukkerblomster, som jeg har fået af en sød med-blogger herinde, så ca. 12 stk var havet i deres små maver. De havde da efterladt ca. halvdelen, så lidt kan komme til at pynte på cupcakes. Jeg kan egentlig godt forstå dem, for de er da SÅ fine, at man lige MÅ smage, men det går jo ikke uden at have fået lov -små banditter!
Havde lidt svær ved at blive sur på dem, meeen de fik dog af vide at man skal spørge først, og at det kunne være rart at vi kunne pynte nogle fine kager en dag!

16 kommentarer:

 1. Hi hi jeg er glad for de kunne lide dem, jeg har en DIY på bloggen hvis de kommer til at spise de sidste også :)
  Sikke fine lotus gryder du har fundet.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja! Det var da dig jeg fik dem af!!! Linker lige ;0)
   Må vist lige lure din DIY, hvis de er ude på narrestreger igen.

   Slet
 2. Wasir atau sering disebut ambeien (dalam bahasa inggris atau latinn disebut Hemorrhoid dan dalam bahasa kedokteran disebut Piles) adalah penyakit atau gangguan pada anus dimana Sphinchter Ani atau bibir anus, mengalami pembengkakan yang kadang-kadang disertai pendarahan

  SvarSlet