28. januar 2013

Her er så stille...

Vil lige lade et lille pip lyde. Der har været stille på bloggen i næsten en måned nu.. Tænk næsten en hel måned, hvor jeg ikke har postet et eneste indlæg på bloggen. Det havde jeg ikke troet. Årsagen er simpel "vi har travlt"! Min mand startede nyt arbejde i december og arbejder pt. ca. 12 timer i døgnet fra 6 morgen til 18 aften (+ en transporttid på 1 time hver vej).. Det betyder at jeg står med børnene morgen og eftermiddag, alle de huslige pligter og et 37 timers arbejde (der vel og mærke ligger 40 km fra hvor vi bor). 
Selvom det går ok, så er det altså lidt tidskrævende, og bestemt ikke særlig krea- eller blog-fordrende.. 
Heldigvis har jeg min mor, for hun har godt nok været tilkaldt en del gange i denne måned, når jeg er blevet nødt til at arbejde over.. Men bloggen det er altså den del i min tilværelse, som desværre ikke er blevet hold ved lige..
Nå, men idag arbejder jeg hjemmefra, nyder stilheden hjemme, fingrer der farer over tastaturet og sider der bladres i mit forsøg på at blive indført i multivariat dataanalyse.. Lige nu, har jeg givet mig selv en pause til at poste et indlæg. Men hold da op, er helt tom for blog-ideer. Tror en måned afvænning, har virket lidt for godt...
Billedet herover er fra i lørdags, hvor vi fejrede mindstemandens 4 års fødselsdag -godt vi har weekenderne, hvor vi kan nyde hinanden ekstra meget!
  


5 kommentarer:

 1. Det lyder som et hektisk liv, men rart at høre fra dig og stort TILLYKKE med det lille fødselsdagsbarn
  Kh Karen

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :0) Det er hektisk, men har efterhånden fundet en rytme, så det er ok. Har bare lidt dårlig samvittighed over at skulle tære så meget på min mor..

   Slet
 2. Åh hvor jeg kender det! Det var derfor min blog måtte lade livet efter jeg havde haft den i 2 år og egentlig var ret aktiv... Livet kom på tværs! Jeg blev gravid, arbejdede 37 timer og kunne lige pludselig ikke få enderne til at nå hinanden, og slet ikke koncentrationen op til hverken ret meget krea eller blog. Nu er jeg startet op igen efter 5 års pause... Håber ikke det varer lige så længe for dig, at komme ovenpå igen. *Kram*

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, bloggen er jo den del, som man bare bør lade være og så koncentrere sig om det der virkelig betyder noget i ens liv. Og når det er hektisk herhjemme giver det helt sig selv, for der bliver bloggen ikke rørt -og det er faktisk helt ok. Men må også sige, at bloggen er et frirum jeg nyder at have, hvor jeg kan kigge på smukke billeder og det jeg interesserer mig for. Et sted som bare er for mig og ingen andres skyld

   Slet
 3. Ja, det er altså også at foretrække at have alt tæt på. Det har jeg selv haft i godt 3 år, men når man finder et arbejde som lige er én og det ligger lidt væk, ja så tager man det med også.
  Hvor er du sød, håber andre læsere har det som dig...
  På trods af travlhed, så mødes jeg med kreatøser 1 gang om ugen. Det er bare begrænset hvad jeg får produceret, for det har med at gå op i knævren lige pt.. Derfor heller ingen billeder til bloggen.
  Tak, vi havde en dejlig dag, hvor han rigtig blev fejret

  SvarSlet