31. januar 2013

Hungrer men kan li'som bare ikke rigtig

Tror min krea-pause har gjort sit indtog, for jeg er fuldkommen ide-forladt. Eller dvs. jeg har lidt små-ideer, men kan overhovedet ikke føre dem ud i livet. Det er som om, at når der endelig er stille omkring mig, så går jeg i stå -fuldkommen! Kan mærke at indvendig så hungrer jeg efter krea; efter at sy, hækle, tegne, klippe og klistre, men hvor jeg før ikke kunne sove for ideer, der bare ventede på at blive ført ud i livet, så er jeg nu bare tom.. Så kom og giv mig et spark bag-i folkens, prop min blog-boks med gode ideer som jeg bare ikke kan modstå, så ideerne begynder at boble indeni mig igen.
Be-om', vær-så-venlig, be-be, tak!

8 kommentarer:

 1. For mig hjælper det altid at tage en tur på pinterest. Der kommer jeg altid ud med lidt for mange ideer!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er faktisk også lang tid siden, jeg har været derinde forbi.. Det burde da kunne pebbe mig lidt op.

   Slet
 2. Det kommer igen. Nogen gange må der en pause til, men det vender tilbage . Bare rolig- læs en bog eller se dårligt tv. Det vender tilbage :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Du har helt sikkert ret.. Mit hoved er så fuld af andre ting lige pt., og kapaciteten er vel ikke uendelig ;0) Kunne ikke forestille mig ikke at være kreativ, så det kommer jo nok..

   Slet
 3. Eller så kommer du da bare lige hjem og hjælper mig med mit overload af projekter - så skal du nok blive mæt :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Faktisk et ret så fristende tilbud! Så burde jeg da både blive inspireret og få stillet den værste krea-trang. Du bor bare liiiidt langt væk Line, desværre.

   Slet
 4. Jeg plejer at tage et kig udenfor og enten kigge på naturen eller butikkerne eller bare hvad der nu end er ude i omgivelserne af mennesker, biler, ting osv. Det kan være former, farver, mønstre osv der pludselig kan få min hjerne til at gå igang igen :)

  SvarSlet