28. januar 2010

Glad, håbende, irriteret, gal, arrrig.... lettet! Børn kan give humør-svingninger!!

Utroligt så hurtigt ens humør kan ændre sig efter at man har fået børn.
De kan drive én SÅ langt ud at man vitterlig er ved at sprænges af arrigskab og 5 minutter efter sidder man og krammer og tænker ih hvor elsker jeg dig bare høj, mit verdens dejligste barn!

Ja, Becca var strid idag. Ikke bare sådan lidt umulig, nej sådan rigtig "åååårrrhhhh-hvor-er-du-bare-provokerende-unge" strid!
Jeg henter dem i institutionen; går først ind til Becca som lige skal danse en dans færdig og aftaler med hende, at jeg henter Benjamin først, så hun kan få danset færdig. Med Benji pakket ind i flyverdragt er turen så kommet til Becca. Hvor er bamsen? -vi havde med i morges, f*** den er væk! Det er den bare altid og i guder hvor er jeg træt af det! Nå, alle stuerne i hele institutionen ledes igennem og en mindre hedetur er ved at komme snigende indenuder alt vintertøjet og med en 10 kg tung Benjamin på armen. Nå det er bare ærgerligt, den dukker jo nok op. Vi må bare gå hjem uden, for jeg gider/kan ikke lede mere.
Becca ud og tage flyverdragt på. 1-2-3 gange: GÅ NU UD OG TAGE FLYVERDRAGT PÅ! Hun er bestemt ikke klar til at tage hjem, løber bare frem og tilbage og skraldgriner. Jeg får sat Benjamin på gulvet (kan ikke gå for lang væk, da han så tror jeg forlader ham) og får fanget Rebecca i et af hendes utallige galopløb forbi mig. NU SÆTTER DU DIG NED OG TAGER TØJ PÅ!!! Hun skraldgriner og er helt slatten, så hun ender som en klat på gulvet, der hverken gider det ene eller andet. Kan godt mærke at min tålmodighed er ved at være brugt op, men får da hende bakset i tøjet. Benjamin står og river mig i frakken for at komme op. Siger til Becca, at nu skal hun tage skoene på, som står henne på måtten. Ja ja da, den klarer hun!! eller...Næ nej, ungen tager så flyverdragten af igen og bare griner mig lige op i fjæset. NØJ, nu ER min tålmodighed fløjet lang langt væk! Men 10 andre børn stående og kigge på, nærmest flår jeg Becca ned i flyverdragten, skoene på, Benji på armen og jeg slæber hende i kraven gennem insitutionen. Ja mine overarme er store og de er bestemt ikke blevet mindre idag. Og hun blev virkelig slæbt.. En pædagog når lige at råbe "FARVEL REBECCA!!!" Ja hej du, tænker jeg bare!Mit pis er i den grad i kog, bakser de 2 døre op som der altid er i institutioner (ikke så nemt når man kun har 0 hænder fri og burde have 2) og Becca, der ligge slatten på gulvet, bliver nærmest kastet ud af døren. Dog ikke helt, men det er tæt på!
Får sat Benjamin ind i bilen, tilbage og hente Becca som stadig er foran døren. Hun griner bare!!Får hende sat i autostolen, hvor hun spørger om hun ikke må få en youghurt... Nej det kan jeg gud-dødme love dig for, at du ikke må. SÅ ramler hendes verden og hun tuder, skriger helt vildt! Selvom det er en møg irriterende lyd, så er det faktisk rart at hun er holdt op med at grine af mig.. Men nu er hele hendes verden så ellers bare gået itu. Jeg kunne råbe så meget jeg ville, skælde og smælde men det der får det hele til at ramle er mangel på youghurt!!! Jeg jeg fatter intet..
For at gøre en lang historie knap så lang, så kommer jeg til mig selv, får talt til 10 og Becca nægter selvfølgelig at komme med ind derhjemme. Ja ja så står du dér, døren er åben, du kommer bare ind når du er sød. Mor har faktisk også brugt for en pause og ikke mindst at få jakken af.. føj for en hede!Nå, Becca kommer ind, vi får snakket, men hendes dag er i den grad ødelagt. Den næste 1½ time tilbringer vi i stolen med at kysse, kramme og snakke og hun er helt ødelagt. Kan virkelig mærke at det har gjort indtryk at jeg blev så vred, på trods af at hun ikke virkede til at tage det synderligt tungt i situationen (faktisk overhovedet ikke tungt). Men nu kan jeg slet ikke gå fra hende, hun vil bare hænge. Vil bæres rundt og bare være tæt. Og så er det at man virkelig mærker at man er mor. Hold da op hvor jeg elsker dig skat! Du er den bedste pige i verden... ligemeget hvad ;0)

16 kommentarer:

  1. Wasir atau sering disebut ambeien (dalam bahasa inggris atau latinn disebut Hemorrhoid dan dalam bahasa kedokteran disebut Piles) adalah penyakit atau gangguan pada anus dimana Sphinchter Ani atau bibir anus, mengalami pembengkakan yang kadang-kadang disertai pendarahan

    SvarSlet
  2. obat ambeien wasirr herbal manjur dari De Nature yang paling manjur untuk mengobati wasir atau ambeien

    SvarSlet