20. april 2010

Der bliver lidt stille...

Jeg er vendt tilbage til at studere (kandidat i Human Ernæring) og ih hvor er det dejligt at blive klogere og vrde hjernen igen. Men jeg må indrømme, at jeg godt nok ikke har tid til meget andet end at være studerende. Det at være mor, kone, ven/veninde og familiemedlem er der ikke meget af, og jeg er godt nok spændt på hvad jeg synes om hverdagen, når de første dages spændigsrus er ovre. Jeg konkler med læsning, synes det er enormt spændende men kan dårlig nå, alt det som studiet kræver..
Idag har jeg været på studie kl 9-17 (har derudover 1 time i transport hver vej), nåede at se lillemanden i 20 minutter inden det var hans sengetid, lillepigen i 1 time og manden fik vist bare en hurtig kommentar ind imellem. Skyndte mig at få bøgerne frem efter børnenes putning og hjemmelæsningen begyndte. Nu siger kl. 23.00 og i den grad godnat.. Ikke meget liv (ud over studiet) jeg har haft hva...
Heldigvis er alle dage ikke ligeså lange på studiet, men hjemmearbejdet fylder bare AL min tid. Sidder hver aften -hele aftenen uden pauser. Forsøger vitterlig at være sammen med børnene fra de kommer hjem fra insitution og indtil de puttes, for det er noget af en omvæltning for os alle, når de er vant til at have en mor der får fri fra arb kl 12.. og det skal ikke gå alt for voldsomt ud over dem, at mor skal læse.

Derfor bliver bloggeriet sat kraftigt tilside! Jeg er inde og læse i 10 uger og så vender jeg tilbage til "livet" igen.

Kryds fingre for at "knokleren her" kan holde hovedet koldt og tage tingene somde kommer uden alt for dårlig samvittighed! På gen-skrivri :0)

7 kommentarer:

 1. Læs du bare løs, vi venter gerne :-)

  SvarSlet
 2. Jeg krydser fingre. God fornøjelse med læsningen og så glæder vi os til du vender tilbage til bloggeriet og "livet" igen:)

  SvarSlet
 3. Tak i er nogle søde tøser ;0)

  SvarSlet
 4. Hej Barbara
  Tak for din tilmelding til min forårs give away, og de søde ord.
  Rigtig meget held og lykke med dit studie.
  Kh Birthe

  SvarSlet
 5. Hej Barbara,
  jeg krydser finger og håber alt godt for studiet...
  og ja det er Rema 1000 ved Forum, så du har rig mulighed for at gå forbi og ae mit "værk"...

  God dag Stine:)

  SvarSlet
 6. Anonym15:17

  Kære Barbara
  Håber du har det godt ogat det går godt med studierne?
  Har du stadig min adr? Håber jo snart at min fine ugle ( din give away) kommer....
  God Pinse

  SvarSlet
 7. Du har vundet i min give away.
  Håber du opdager kommentaren her.
  Send mig en mail på: klarbaek@vip.cybercity.dk
  med din ost adresse, så sender jeg bogen til dig.

  SvarSlet