9. oktober 2011

Kastaniedyr

Igår havde børnene og jeg en rigtig hyggelig eftermiddag med at lave kastaniedyr! Det er godt nok ikke helt let arbejde når man kun er 2 og 5 år, men hvis jeg lavede hullerne først, så kunne børnene godt være med. Vi fik lavet kors-edderkopper, harer, hjorte med skørt og halstørklæde og nogle tamme løver.
Elsker efterårssyslerierne, hvor man rigtig får brugt naturen!

16 kommentarer:

 1. De er simpelthen for søde - Hvor er det nogle søde udtryk de har fået-)

  SvarSlet
 2. Det nemlig bare super hyggeligt. Lea er også kun 3½, så jeg lavede også hullerne herhjemme, så kom hun perler og lavede ansigter til dem. ;-D Super hyggelig børne aktivitet.

  kh Kristiane

  SvarSlet
 3. Dorthe: ja det er utroligt hvad et par øjne og lidt kreering kan gøre ved nogle brune kastanier. De står nu og pynter i vindueskarmen -tror faktisk heller ikke det er de sidste vi har lavet, for har et par dyr mere i ærmet som må blive skabt
  Kristiane: Det er bare det bedste når man kan lave noget sammen med børnene og finde ud af, at de også kan få interesse for det kreative. Lyder spændende med perlerne!

  SvarSlet
 4. Nøj hvor er de fine. De klassiske edderkopper med piperenser ben er dejligt nemme også for mindre børn og så er de også sjove at lege med. Ellers er kastanjedyr næsten bedst for lidt større børn.

  SvarSlet
 5. obat ambeien wasirr herbal manjur dari De Nature yang paling manjur untuk mengobati wasir atau ambeien

  SvarSlet