29. november 2011

Julemarked i RoskildeIh hvor var der bare mange fine ting! Jeg kunne have gået rundt ibland boderne gang på gang på gang og suget til mig og ikke mindst købt en hel masse! Meeen samtlige dele fik påhæng i form af mand og børn sat lidt en stopper for -de deler ikke helt den samme entusiasme som jeg, på trods af at de også synes det var enormt hyggeligt. Julemarkedet bød på en masse krea, halmballe-café, juletræsskov og pude-krog til børnene. Lige nogetder kunne bruges!

På billederne ser i de tre sødeste pigers bod: "Fru Schou", "Apfelstrudel" og "Frøken og Baronen", sikke en dejlig stemning og som billedet også viser en bod fyldt med indbydende smil og lækre krea-sysler. Jeg købte et pleksiglas-snefnug, som jeg virkelig er glad for (har i øvrigt lade mig fortælle at de sælger dem online nu).

De fine illustrationer kunne jeg heller ikke dymig for at tage et billede af, men kan desværre ikke tyde tegneren bag på trods af at jeg satte visitkortet foran billederne.

Turen gik også forbi DesignKartellets skønne bod. Sikke en masse farver og lækre ting som i den rad emmer af Kirkesjov og retro-stof -me like!

Jeg købte endnu et pleksiglas-ophæng i form af den skønneste ballerina. Har desværre smidt visitkortet væk.. Virkelig øv, ikke mindst da jeg gerne vil gøre lidt reklame, men også forbi jeg godt kunne tænke mig nogle flere.. Mine køb var ikke mange (til min store fortrydelse) men havde høstet en masse gaver dagen inden, da jeg fyldte år, så følte ikke rigtig jeg kunne tillade mig at høste løs..

17 kommentarer:

 1. uh der er mange skønne ting, jeg ville ønske jeg havde tid til at besøg nogle af alle de fine julemarkeder, men jeg gemmer kræfterne til foråret.

  SvarSlet
 2. Ja der var også mange skønne ting.menheldigvis ved vi jo også, at foråret byder på rigtig mange lækre fund :0)

  SvarSlet
 3. Jeg kan da hjælpe lidt mht. illustrationerne.
  Det er nemlig mig der har lavet dem :)
  Jeg tænkte godt på efterfølgende, at jeg slet ikke vidste hvem der stod og tog billeder.. ;o)

  Kig forbi http://vinther-design.blogspot.com

  Jeg har en give away i gang..

  SvarSlet
 4. Ih hvor godt Merete, at du fandt vej her til bloggen så!!
  De er simpelthen SÅ flotte.troede jeg var smart at sætte dit visitkort foran, men ikke helt smart nok.. Jeg vil straks besøge din side!

  SvarSlet
 5. obat ambeien wasirr herbal manjur dari De Nature yang paling manjur untuk mengobati wasir atau ambeien

  SvarSlet