6. november 2011

Loppis
Lidt lopper som jeg ikke har fået vist her på bloggen. En gammel trækvogn fyldt med klodser -og så lidt flere i en kurv ved siden af. Elsker trælegetøj til børnene, så når jeg ser det, må det altså med hjem! Heldigvis falder det også altid i god jord herhjemme. De to gamle gulmalede træ-øl-kasser er til stofrester og står i mit kreahjørne (mere om det en anden dag). Den kombinerede kugleramme og klok, passer rigtig fint til min piges alder. Hun er helt hooked på alt med tal og øver som en gal inden hun skal starte i skole til sommer. Klokken forsøger hun også at lære, men for pokker, hvorfor har vi kun ure uden tal på herhjemme?!

14 kommentarer:

 1. Sikke fine sager du har fundet, vi er også vild med træ og klodser herhjemme.

  SvarSlet
 2. Ja ik' ;0) Kunne godt forestille mig at du også var en rigtig træ-mama :0)

  SvarSlet
 3. Slutter mig også til dem, der er vilde med træting, men det burde jeg vel også være som naturvejleder ;-) Skønne fund og dejlige store trækasser, hvor der sikkert kan være RIGTIG meget skønt stof i :-)

  SvarSlet
 4. Wasir atau sering disebut ambeien (dalam bahasa inggris atau latinn disebut Hemorrhoid dan dalam bahasa kedokteran disebut Piles) adalah penyakit atau gangguan pada anus dimana Sphinchter Ani atau bibir anus, mengalami pembengkakan yang kadang-kadang disertai pendarahan

  SvarSlet
 5. obat ambeien wasirr herbal manjur dari De Nature yang paling manjur untuk mengobati wasir atau ambeien

  SvarSlet