26. december 2011

Det var de juledage..

Og sikke nogle dejlige dage vi har/har haft os!
D.23. blev tilbragt sammen med børnene. Jeg havde fri og havde på forhånd sørget for at alle juleindkøb var gjort, så vi bare kunne hygge i stor stil og lade op til juleaftens strabadser. Jeg tilbragte nogle timer i haven, hvor de sidste af køkkenhavens grøntsager blev gravet op -ja, bedre sent end aldrig ikke. De ligger nu i flamingokasser, og vi kan (forhåbentlig) se frem til at kunne anvende jordskokke, knoldselleri og gulerødder et godt stykke tid endnu.

Juleaften startede tidligt, da jeg havde lovet at medbringe anden. Og da vi skulle hjemmefra kl 13, og jeg ville langtidsstege den, betød det at jeg måtte op kl 6.30.. Men trods det var tidligt, så var det faktisk rigtig hyggeligt at stå og forberede maden , imens alle i huset sov.
Dagen bød på besøg af julemanden, som største-pigen lurede var morfar allerede inden han trådte ind ad døren og på trods af at man ikke kunne se hans ansigt for nisseskæg og hue. Vi havde en skøn aften, med fantastisk mad, hygge, spil, pakker i læssevis og ikke mindst eksemplariske børn.

1. juledag var vi traditionen tro til julefrokost med min familie. Og sikke et skønt ædegilde! Jeg medbragte tarteletter, hvor hønen var kogt med urter og grøntsager fra haven -ren idyl. Jeg var mæt efter vi havde spist fiske, men fik da smagt lidt af kødretterne -ikke mindst senere på aften, hvor et par stykker æbleflæsk ikke er dårligt ;0)

2. juledag har vi været herhjemme. Børnene har leget og været frække til den store guldmedalje. Jeg fik pakket al julepynten væk. Ja, det er måske tidligt for nogen, men når juleaften er passeret, så vil jeg bare gerne have mit normale hjem igen. Synes julepynt er hyggeligt, men det roder og forstyrrer altså også mine øjne, når det har hængt der længe. Her til aften har vi spist Sushi og alle har nydt deres gaver.
Min høst var: højskaftede cognac farvede læderstøvler med foer fra Danefæ, Kähler lysestager, langhåret sort/grå lammeskindstæppe, medusa-figurer som trods de er skønne bliver byttet til Hans Bøllings and og ælling (som jeg er faldet pladask for..) og ikke mindst nogle hjulkapsler til min dyt! Manden og jeg gav hinanden lamper "Benjamin Hubert Spinning" -nøj hvor jeg glæder mig til at få dem op!
Det var årets sidste jule-post herfra!
Håber I har nydt dagene lige såmeget som jeg og min familie!

15 kommentarer:

  1. Wasir atau sering disebut ambeien (dalam bahasa inggris atau latinn disebut Hemorrhoid dan dalam bahasa kedokteran disebut Piles) adalah penyakit atau gangguan pada anus dimana Sphinchter Ani atau bibir anus, mengalami pembengkakan yang kadang-kadang disertai pendarahan

    SvarSlet
  2. obat ambeien wasirr herbal manjur dari De Nature yang paling manjur untuk mengobati wasir atau ambeien

    SvarSlet