1. december 2011

Udfordring #1 og Retro-jul

Det sørme, det sandt, DET JUL...
Rigtig glædelig 1. december!
#1 i december-udfordringen lyder at vise noget julepynt.
-og jeg har fået pyntet op! utroligt, for det plejer jeg ellers ikke allerede. Men har glædet mig, så i år skulle der pyntes 1. dec. Håber jeg kan gøre det til en tradition, for så er julemåneden ligesom skudt igang med manér. Stilen havde jeg troet skulle være kitch, retro og farver. Men da jeg dykkede ned i julekassen og så alt det gamle røde, så måtte jeg sande at julen skulle være RØD -igen i år. Dog med lidt nytænktning her og der, men i den grad også RETRO. Mange at tingene er fundet i genbrugen og stammer fra svundne tider. Jeg synes det hele er blevet fint, men bedøm selv.. Gavesok, syet af børnenes olde og gemmer på adventsgaverne fra hende.
Hjørne med Maile-nisser og adventsgaver fra mormor -ja, de bliver noget så begavede de børn!
Vores gangEn del af Nolly Noël-samlingen


Lidt guf på sofabordet omgivet af masser af retro og Karen Klarbæks fine svampeJuleduge, fundet i genbrugsbutik
Madam-rød, fundet frem nu hvor det er jul -gave fra børnenes older. De gamle nisser er fra genbrug.

4 heste kom marcherende (nye)

Resten af 1. december skal bruges i julehyggens tegn. Når børnene kommer hjem, skal der åbnes julekalender, læses første afsnit af bibliotekets sms-julekalender, spises risengrød til aftensmad og gives lidt til nisserne på loftet. Så skal er åbnes pakkekalender fra farmor og farfar, som har givet en gave at åbne hver dag og ses Nissebanden på Grønland.

Andre der skal jule nu hvor dagen lyder 1. december?

15 kommentarer:

 1. Hvor fint og klassisk... Dine duge er vel nok nogle fund! Kunne man ane én med grønne kløvere!?? Er stadig igang med at pynte, er nu yderligere inspireret - tak for det :-)

  Kram B

  SvarSlet
 2. Wasir atau sering disebut ambeien (dalam bahasa inggris atau latinn disebut Hemorrhoid dan dalam bahasa kedokteran disebut Piles) adalah penyakit atau gangguan pada anus dimana Sphinchter Ani atau bibir anus, mengalami pembengkakan yang kadang-kadang disertai pendarahan

  SvarSlet
 3. obat ambeien wasirr herbal manjur dari De Nature yang paling manjur untuk mengobati wasir atau ambeien

  SvarSlet