5. januar 2012

Gårsdagens genbrugstur

... førte til dise fund. Fuglen kunne jeg simpelthen ikke stå for. Den er lavet i træ, tænk at én har siddet og skåret SÅ tynde stykker til vingerne! Jeg kan lige se den i mint-blå eller lilla, så den får en omgang maling. Glassene var der bare et eller andet over. Jeg kan ikke helt finde udd af hvad jeg vil gøre ved dem, måske en omgang maling eller en stribe tapet..?! Vi må se hvad det bliver til.

18 kommentarer:

 1. Åh - de glas der - dem har jeg en stærk forkærlighed for, så hvis du ikke kan finde den rette hylde til dem, så siger du bare til...
  elsker at bruge dem til opbevaring af nåle, knapper osv osv..

  Vh Rikke

  SvarSlet
 2. Ja, det er faktisk i den dur, jeg også tænker. Kan huske dem fra jeg var barn, min mor opbevarede (og gør det vist i grunden stadig) sy-nips i dem.
  Du vil være i mine tanker, hvis de ikke finder indpas herhjemme.

  SvarSlet
 3. Hej Barbara. Dejligt du kunne bruge min hjælpeguide :) Du må meget gerne linke til den/min blog ved lejlighed.

  Mht billedernes størrelser, så er det mystisk du ikke kan vælge ekstra stor - det kan jeg godt på min. Så jeg kan desværre ikke hjælpe dig.

  Melder mig som fast læser :D

  Smil fra Mia

  SvarSlet
 4. Det kan du tro jeg vil, har faktisk i tankerne at oprette et indlæg og poste her på bloggen! For jo flere der kender til din hjælpeguide, jo mere kan vi jo hjælpe hinanden allesammen ;0)

  SvarSlet