1. marts 2012

Det skal være RÅT og kreativt

Mine yndlingssmykker lige pt. kan opdeles i tre kategorier: RÅT, kreativt og klassisk.
Jeg er ret vild med de oxyderede smykker -især når de bliver kombineret med de finere perler som de sorte på billedet herover. Æblehalskæden bruges også flittigt. Selve æblet er genbrug (og har flere på lager). Et must er at halskæderne skal være lange!
 Disse smykker har været et hit LÆNGE og bliver ved at være det herhjemme. Det er så afslappende, hyggelige og personlige, og kan give én en særlig stemning, når man har dem på. Nøjagtig som hvis man har nogle rigtig behagelige og afslappende bukser på. Det lyder måske fjollet, men sådanhar jeg det altså! Har du det også sådan? -eller er smykker kun når man skal være pæn..?
Disse er de lidt mere klassiske, men absolut også nogle af favoritterne! Ja ok, helt klassiske er de ikke -men dem som jeg forbinder med at være helt klassiske kommer jeg nok aldrig til at gå med. Så disse er nok nogle af de mest klassiske hittere herhjemme.

16 kommentarer:

  1. Fine sager :)

    SvarSlet
  2. Wasir atau sering disebut ambeien (dalam bahasa inggris atau latinn disebut Hemorrhoid dan dalam bahasa kedokteran disebut Piles) adalah penyakit atau gangguan pada anus dimana Sphinchter Ani atau bibir anus, mengalami pembengkakan yang kadang-kadang disertai pendarahan

    SvarSlet
  3. obat ambeien wasirr herbal manjur dari De Nature yang paling manjur untuk mengobati wasir atau ambeien

    SvarSlet