17. marts 2012

Pift i haven


Haven har også fået et lille pift! Lillemanden og jeg har været ude og grave en masse irantisser op i nærområdet og fået plantet dem i haven (glemte desværre kamera).
Og så måtte vi forbi Bilkas havecenter og købe blomster til krukkerne. Det blev små fine stedmoderblomster, juleroser og krydderurter.
Jeg elsker hvide blomster -og det er samtidig en af de farver, som står bedst til vores røde hus, så hvidt blev det! Er du gået igang i haven/på altanen endnu?

28 kommentarer:

 1. hi jeg har heller ikke helt styr på hvad jeg har fået af hvem, du havde skam ikke behøves linke ;)
  Hvor er de fine alle dine hvide blomster, måske jeg skule lave en hvid krukke også, hvilke krydderurter kan tåle at stå ude allerede nu.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jo da :0) Jeg har rosmarin og timian!

   Slet
 2. Ja man kan godt nok mærke det hiver i en når solen er fremme....og ja jeg er også gået igang udenfor. Manden har vasket drivhuset så nu er den klar til brug.....SKØNT , kan næsten ikke vente.

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej jeg kan heller ikke vente! Vi har dog et drivhus stående, som mangler glas (vi blev ikke færdige i efteråret inden det blev for koldt at stå derude..).Men ih, hvor jeg glæder mig at til at det er færdigt og jeg kan få fyldt en masse lækkert deri.

   Slet
 3. Melder mig lige som fast læser for det er en hyggelig blog du har.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, og mange gange velkommmen til!

   Slet
 4. Det ser skønt ud, men alle de fine blomster

  Stine:)

  SvarSlet
 5. Sikke fine billeder, haven havde endelig regnet med at gå lidt igang idag, men det regner, og lysten er der ikke alligevel. Jeg kom lige forbi din blog også syntes den så lækker ud har meldt mig som fast læser glæder mig til at følge den. ha en god dag.

  SvarSlet
  Svar
  1. Så var det da godt det regnede ;0) Velkommen til!

   Slet
 6. obat ambeien wasirr herbal manjur dari De Nature yang paling manjur untuk mengobati wasir atau ambeien

  SvarSlet