23. marts 2012

Produktiv kreaaften
Startede egentlig aftenen med ikke at ane hvad jeg skulle kaste mig over. Sad ï bogstavligste forstand med benene på bordet og search'ede pinterest for gode ideer.. Havde en klar ide om, at det skulle være påsket, men kunne slet slet ikke komme igang/finde noget som tiltalte mig.
I en kasse opbevarer jeg alverdens gamle koncervesdåser, og når jeg nu ikke kunne finde på noget påsket kunne de jo få sig en tur. Og det fik de! Blev grebet, så hele 6 styks blev pakket ind i retrostof!

Og da øjnene så faldt på flamingoægget, kom jeg i tanke om de mange æg, min mormor og jeg betrak med stof da jeg var barn.. sikke en tålmodighed hun må have haft! Blev helt nostalgisk af at tænke på det, og min sy-veninde ville rigtig gerne se hvad det gik ud på, så resultatet blev ægget herover. Det er bestemt ikke det sidste -har lige fundet flamingo-æg frem fra gemmerne, så næste torsdag, når vi igen mødes, er vi bevæbnet med æg og går i krig!

17 kommentarer:

 1. Ej hvor er de blevet fine - Skønne billeder!

  SvarSlet
 2. Sikke produktiv OG kreativ du har været - man kommer virkelig i forårs-stemning ved at kigge på dine billeder :-D
  Kh Karen

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, og er det ikke lige præcis hvad vi higer efter -FORÅR!!

   Slet
 3. Wasir atau sering disebut ambeien (dalam bahasa inggris atau latinn disebut Hemorrhoid dan dalam bahasa kedokteran disebut Piles) adalah penyakit atau gangguan pada anus dimana Sphinchter Ani atau bibir anus, mengalami pembengkakan yang kadang-kadang disertai pendarahan

  SvarSlet