18. april 2012

Skammel makeover -trin for trin. Og et spr. om maling.

Så skulle skamlen jeg fortalte om HER, have den konstaterede overhaling!
 Nitterne blev omhyggeligt fjernet, og lagt til side
 Det svære var at vælge hvilket stof der skulle på.. Den grønne kombination eller den lyserøde. Valget faldt på det lyserøde, mest fordi at den krog, skamlen skal stå i er domeneret af blå og lilla farver, og de lyserøde lyste lidt op.
 Stoffet blev klippet til og hæftet fast. Nitterne blev igen brugt til stoffet rundt i kanten.
Og TA-DAA! En færdig skammel til min hyggekrog..
Den passer da godt ind! 
Selvom jeg virkelig ønsker mig en ny hyggestol. Denne er virkelig komfortabel, men kunne godt tænke mig en lidt kønnere..

Er stadig i tvivl om jeg skal male træ-benene på skamlen.. Hvad synes I? Jeg er faktisk generelt meget i tvivl, om jeg skal male, de gamle ting jeg finder. Nogle gange kan jeg bare godt lide deres rå/brugte/naturlige udseende.

6 kommentarer:

 1. Super fint det er blevet :)
  Ja jeg ville ikke male, kan rigtig godt lide træ i almindelighed, synes det giver det hvide lidt kant!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak. Det er nok også sådan jeg har det. Men ved også at nogen gange er jeg for tilbageholden, og bliver rigtig glad for det, når det har fået en omgang maling.. Men andre gange skal man jo lade være.. Åh det er svært -MEGA store beslutninger ;0) Tvivlen gør at denne får lov at forblive uden maling (...i hvert fald for nu..) :0)

   Slet
 2. Hvor er den bare blevet flot, supergodt at du valgte det stof ;) Jeg har også gamle træmøbler, og er altid i tvivl om jeg skal male. Så står de et stykke tid uden maling, og nogle bliver så alligevel malet. Din skammel er rigtig flot, som den er, men skulle du give den gas, og gøre den til "den røde plet" i stuen, kunne du jo male benene en fræk neon-orange, eller vikle/strikke garn om dem, hvis man kan det :)

  SvarSlet
 3. Sikke en dejlig hyggekrog! Og vips vaps vups, du var vaks med den skammel! Ser jo pærelet ud. Jeg er med på neon-ben! Det kunne også være en rå kontrast til både det blomstrede stog og de snirklede ben.

  SvarSlet