1. maj 2012

Jeg planter på livet løs

 I drivhuset er skoleagurker, cherrytomater og orange tomater (+ en vindrueplante) blevet plantet. Mangler nu bare at fylde de resterende fem kasser ud -og køkkenhaven!
 Mine Lathyrus var efterhånden så store, at de kunne trænge til en omplantning og det fik de
 Vi har fået anlagt med skærver i hele køkkenhaven og plantet hegn, som hindbærbuskene (med orange bær) kan stå op af. Jeg elsker det, og kan være i køkkenhaven hele dagen, hvis det skulle være. Hegnet består af tre stk. og foruden de orange hindbær, skal der plantes røde hindbær og blåbær, som børnene kan gå og smovse af. På den anden side af hegnet skal en humle, lyserøde klematis og lyserøde roser voksne -det bliver godt, kan jeg mærke!
Derudover har de fleste af havens bed fået en flisekant -utroligt hvad det gør! Nu kan vi slå græsset uden at skulle køre halvt inde i bedet. Ja, så fik jeg også prøvet at lægge fliser ;0)
I drivhus står stokroser og lupiner og spirer. Er meget spændt på farven på stokroserne, da jeg har fået dem af en veninde, som heller ikke kunne huske det. Stokroser var den blomst, jeg var overbevist om, at vi skulle have i haven, dengang vi flyttede i hus. Vi har boet her i fire år nu, så må sige det er på tide.. Lupiner har vi mange af, men kan ikke få nok, så her er lidt flere ;0)

Heldigvis siger vejret SOL, så der burde være grundlag for endnu flere havesysler senere!

19 kommentarer:

  1. Ihh hvor ser dog det bare hyggeligt ud! :)

    Jeg venter bare på jeg kan plante mine krydderurter udenfor, de står ellers så fint i vindueskarmen.

    SvarSlet
  2. obat ambeien wasirr herbal manjur dari De Nature yang paling manjur untuk mengobati wasir atau ambeien

    SvarSlet