24. maj 2012

Lidt hygge til legehuset

Jeg fandt (efter min mening) nogle skønne retro-kander på det lokale markede i søndags. Der var ikke det store at komme efter, men disse måtte med hjem! Planen er at de kommer i ungernes legehus, selvom jeg i grunden har det lidt ambivalent med at stille disse skønne gamle ting derud. Jeg ved de bliver fyldt med sand og vand, og det hænder sikkert også, at de bliver glemt ude en nat. Men jeg får dem jo ikke brugt herinde, og synes det ser så hyggelige ud, når ungerne leger med dem, så de ender nok derude. Har du det på samme måde, eller er det bare mig som er fjollet?

6 kommentarer:

 1. ud i legehuset med dem...
  Hvis du ved du ikke får dem brugt, så pyt.. Er selv ved at lære at jeg ikke kan leve med at samle til huse.. Måske en kan bruge, eller de er da også for gode til....

  Nix.. ud med dem, og lad dem skabe glæde der..

  Lone

  SvarSlet
  Svar
  1. SÅDAN, lige hvad jeg havde brug for at høre! De står nu derude :0)

   Slet
 2. Jeg vil nok bare hatt de til pynt i mitt kjøkken, og latt ungene få noe annet i lekehytten. Men jeg elsker jo blått :-)
  Klem, Drude

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja se det gør jeg jo faktisk også..

   Slet
 3. Jeg har det som dig, og her får børnene lov at lege med det. De har fx. også en madam blå kaffekande som der bliver brugt sammen med sandtingene. Men jeg har også fundet den ved vores papcontainer, og jeg ved ikke om det at den var "smidt ud" gør en forskel for mig :-)
  Men de er skønne, dine kander :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tror helt klart den faktor, at man ikke har givet en formue for det spiller en stor rolle rent psykisk.
   Igår havde ungerne gang i den helt store fødselsdagsfest-leg i haven, med træ-mad og flag. Og kanderne kom i den grad i brug. Det så simpelthen SÅ hyggeligt ud, som de sad ved bordet under et træ og legede -så kanderne er hvor de hører hjemme ;0)

   Slet