9. maj 2012

Lillemandens værelse

Har fået ryddet godt og grundigt op på lillemandens værelse. I samme omgang fik jeg rykket lidt rundt og flyttet en masse på loftet, som han ikke bruger. Som i kan se er det de brune/gule nuancer som dominerer derinde, men jeg er i tvivl om jeg skal kaste mig ud i en anden farvedominans.. Det gamle skab, som huserer hans tøj kunne jeg godt tænke mig at der skete noget med, men skal det males, tapeseres, begge dele eller noget helt fjerde? Kom gerne med jeres besyv!

23 kommentarer:

 1. Ih hvor fint! Er vild med det lille søde skrivebord, det er godt nok yndigt!
  Hvad med græsgrønt til skabet? Det kunne se fint ud sammen med de andre farver!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak! Jeg er også rigtig glad for bordet -synes det er SÅ fint. Men som altid er jeg i tvivl om jeg skal male det..
   Det sjove er, at indenunder den hvide/råhvide farve er skabet faktisk grønt!

   Slet
 2. Super fint værelse! Skønt miks af lækre sager :o)

  SvarSlet
 3. Hvor ser det fint og hyggelig ud, jeg tænker også græs grønt, det kunne være fint tror jeg. Det kribler også i mine fingere for at komme igang med Filippas værelse, har bla. også et skab som skal males, mangler bare liiiige lidt tid.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, at indrette børneværelser er næsten noget af det mest hyggelige! Glæder mig til at se hvad du får lave.

   Slet
 4. Jeg tror jeg havde malet det hele hvidt og lavet pyntet med tapeter forskellige steder i matchende farver.. ikke for mange forskellige slags.. vælg en gennemgående farve og så gå ud fra den... ellers mal skabet med en ekstra gang hvidt, og mal en anden farve i fyldningen. Syntes en sart grøn ville være rigtig flot dertil...

  SvarSlet
  Svar
  1. 1000 tak for dine svar. Jeg vil tænke lidt over det! At male det hele hvidt kunne godt være en løsning, og så beholde noget gult eller evt sart grøn som du skriver.. Hmm jeg må i tænke boks!

   Slet
 5. Fint værelse! Jeg er ret vild med det som det er - med meget ulakeret og lakeret træ uden maling. Synes også at det er lidt anderledes end det man ser mest, så jeg synes du skal beholde det som det er :)

  Kh. Mirjam

  SvarSlet