26. juni 2012

Skt. Hans "gourmet mad"

Sidste år holdte vi Skt. Hans i vores have, med brænde på bålstedet og ristede skumfiduser. Det var SÅ hyggeligt og i år skulle arrangementet gentages.
Manden var inviteret til drenge-fest, så børnene og jeg var alene hjemme sammen med min søster. Og så var der ellers lagt i ovnen til en ordentlig Skt. Hans middag; snobrød med pølser og skumfiduser til dessert ;0)
Vejret viste sig dog ikke fra den milde side, regnen stod mildt sagt ned i stænger omkring spisetid, så bålstedet blev rykket under den overdækkede terrasse, alle klædt godt på og så sad vi ellers der og lavede snobrød og ristede skumfiduser. Det var virkelig hyggeligt -om end ikke en lidt anderledes oplevelse i regnvejr..
 # en perfekt ristet skumfidus, mumme-num :0)
# snobrød klar til en tur over bålet. Dejen er lavet med purløg og cheddar. Efter en tur på bålet, fik de selskab af oksekødspølser

17 kommentarer:

 1. Der blev jeg lige lækkersulten! God ide med purløg og cheddar i snobrødsdejen..
  Så bliver den mere festlig!

  SvarSlet
 2. Uh, har du en opskrift på din lækre snobrød??

  Uhmmm... Skumfiduser!

  Sommerhilsner fra
  Christina

  SvarSlet
 3. Anonym22:59

  Så fandt jeg lige frem til dig! Det er en super fin blog du har og vildt flotte billeder, men kan også se du ikke går ned på udstyret :-) den der idé med snobrødene er simpelthen hapset!!! Det var simpelthen en fantastisk idé, til de ellers så neutrale snobrød. Tusind tak og glæder mig til at se mere af din smukke verden!

  SvarSlet
 4. Wasir atau sering disebut ambeien (dalam bahasa inggris atau latinn disebut Hemorrhoid dan dalam bahasa kedokteran disebut Piles) adalah penyakit atau gangguan pada anus dimana Sphinchter Ani atau bibir anus, mengalami pembengkakan yang kadang-kadang disertai pendarahan

  SvarSlet
 5. obat ambeien wasirr herbal manjur dari De Nature yang paling manjur untuk mengobati wasir atau ambeien

  SvarSlet