13. juli 2012

Dagens buket og historie

Tada, dagens buket!
Den blev plukket hist og her i grøftekant, på mark og eng. Det er jo et sandt skattekammer af blomster der gemmer sig derude :0)
I aftes lærte vores den mindste at cykle uden støttehjul. Er helt imponeret over hvor hurtigt det gik (siger den stolte mor..). 10 minutter, hvor min mand løb og holdte i et kosteskaft og jeg løb foran og fjollede (for at få ham til at fokusere fremad og ikke på om farmanden nu holdte fast) og så havde han lært det. 
Vi fortsatte turen, og jeg min efterhånden gode rytme med en løbetur om dagen (ja ja 4 km HVER dag, uhadada), så tre kvarter senere var vi hjemme med en dreng der kunne cykle på to-hjultet, en mor med trætte ben og en skøn blomsterbuket ikke mindst.

19 kommentarer:

 1. Åh jeg har ikke været afsted med løbesko i 1 uge nu, halsen driller og regnen siler ned HVER gang jeg liiiige har besluttet mig for at komme langs :)
  (gode undskyldninger er der jo nok af)
  Men de lange aftener har givet mig god tid ved symaskinen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Se det er jo ikke så dårligt at det ikke er godt for noget :0) bla bla bla... hvad siger jeg.. Har ikke været afsted idag, og har det møg dårligt med det, selvom tiden er blevet brugt fornuftigt nok.

   Slet
 2. Uh, det er dejligt at få rørt sig, men indimellem lidt svært, komme afsted! ;)

  Hvor flot, at han så hurtigt lærte... Tillykke med milepælen! :)

  God sommer
  /Christina

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er virkelig skønt så afhængig man kan blive :0)
   Tak!

   Slet
 3. Wasir atau sering disebut ambeien (dalam bahasa inggris atau latinn disebut Hemorrhoid dan dalam bahasa kedokteran disebut Piles) adalah penyakit atau gangguan pada anus dimana Sphinchter Ani atau bibir anus, mengalami pembengkakan yang kadang-kadang disertai pendarahan

  SvarSlet
 4. obat ambeien wasirr herbal manjur dari De Nature yang paling manjur untuk mengobati wasir atau ambeien

  SvarSlet