4. juli 2012

DIY Garder i korsstingsbroderi

Synes ham den lille fyr her er ret så skøn, som han står der stolt og folder fanen i vejret.
 Hvis nogen skulle have interessen i at brodere ham, så har jeg tegnet "mønstret" over på ternet papir, så det burde være nemt at gå til. Jeg kan snildt se ham hænge i en gammel ramme på et børneværelse, blive broderet på et par tullebukser eller som jeg har tænkt mig, på forsiden af et penalhus, når husets ældste skal begynde i skole efter sommerferien.
Her er han så, beklager han blev lidt krøllet -en pilfinger kunne ikke helt lade ham være!
Prikkerne indikerer et hvidt korssting og de sorte streger, hvor der skal optrækkes med sort. Resten burde vist være til at gå til, ellers sig endelig til.


24 kommentarer:

 1. Hvor er han super super fin og lidt fræk!!
  Men det er jo nemt nok at sætte nogen fine krydser på et ark :) DET KAN JEG DA IKKE FINDE UD AF *griner* elsker den soldat... og ja han kunne passe super godt på et drengeværelse!
  Du er skisme dygtig.
  kh Libbie

  SvarSlet
  Svar
  1. Altså kære Libbie, elsker dine kommentarer!
   Vi kan da ikke have, at der er noget du ikke kan finde ud af.. Fortæl lige er det tegne-delen, du ikke kan finde ud af ,for det er jo ligemeget, den har jeg jo klaret (hi hi) ELLER er det at lave korssting? -for så hjælper jeg gerne.
   Tak for et dejligt formiddags-smil

   Slet
 2. Hej
  Lige et lille spørgsmål. Når du brodere på tøj, er det så bare direkte på stoffet i fri hånd.
  mvh Tina

  SvarSlet
 3. Wasir atau sering disebut ambeien (dalam bahasa inggris atau latinn disebut Hemorrhoid dan dalam bahasa kedokteran disebut Piles) adalah penyakit atau gangguan pada anus dimana Sphinchter Ani atau bibir anus, mengalami pembengkakan yang kadang-kadang disertai pendarahan

  SvarSlet
 4. obat ambeien wasirr herbal manjur dari De Nature yang paling manjur untuk mengobati wasir atau ambeien

  SvarSlet