24. juli 2012

Sommerhus-sommerferie

Vi er netop hjemvendt efter en tur i sommerhus ved Limfjorden. Vi havde en skøn tur, til trods for at vejret viste sig fra sin noget ustabile side.
Vi boede tæt på marker og hav, og nød ikke at skulle bedrive tiden med andet end at gå ture på stranden og rode i skaller og sten.

Hjemme blev skaller dekoreret med børnenes streger
De første par dage overnattede vi i telt i haven. Vi måtte simpelthen prøve det nyindkøbte Outwell. Og det var skønt at ligge der, familien pakket godt sammen og kunne høre alt fra regn og vind til fuglenes pippen om morgenen. Lillemanden gik kold imens vi slog teltet om, så han snuppede lige en lur næsten i teltet..

Intet "hus" uden en grøftekantsbuket, så hvad vi kunne finde i krattet langs stranden blev hevet med hjemNogle ture blev det også til heriblandt Jesper Hus og randers regnskov. Begge dele er bestemt et besøg værd. Jesper hus har en flot blomsterpark med HC Andersens eventyropført i form af husløg (hold da op en masse husløg). 19 kommentarer:

 1. Hvor ser det hyggeligt ud, selvom vejret ikke har vist sig fra den gode side.

  Vi var også en tur i Jesperhus blomster park sidste år, der er så smukt:-)

  Ha´en dejlig aften

  Knus Susi

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi havde en rigtig hyggelig tur trods vejret. Ofte er det ikke så slemt når man står i det og bare skal nyde :0)

   Slet
 2. Det lyder og ser ud til at være en perfekt ferie! Sikke nogle dejlige billeder!
  Noget af det mest afstressende for mig er at gå på stranden og lede efter sten og skaller. :)

  Sidste år købte vi et fancy telt og tog på campingferie for første gang i både mit og min mands liv. Og det var netop enormt dejligt at ligge og høre regnen, vinden og fuglene - sammen allesammen (min yngste var godt nok inde i en meget stor mave).

  SvarSlet
 3. Ja det er virkelig afstressende at gå dér med rumpen i vejret ;0)
  Synes også det ar rigtig hyggeligt at være så tæt på naturen og høre alle dens lyde

  SvarSlet
 4. Wasir atau sering disebut ambeien (dalam bahasa inggris atau latinn disebut Hemorrhoid dan dalam bahasa kedokteran disebut Piles) adalah penyakit atau gangguan pada anus dimana Sphinchter Ani atau bibir anus, mengalami pembengkakan yang kadang-kadang disertai pendarahan

  SvarSlet
 5. obat ambeien wasirr herbal manjur dari De Nature yang paling manjur untuk mengobati wasir atau ambeien

  SvarSlet