28. august 2012

Mini kreaprojekt grundet travlhed

Hold da op, der har været meget at se til på det sidste. Jeg har skulle aflevere opgave, en vigtig en af slagsen som danner grundlaget for resten af den forskning jeg skal lave de næste 2½ år. Det har ikke efterladt mange timer til kreativitet (eller noget andet for den sags skyld).
Det betyder ikke at det ikke har kriblet i fingrene! Og derfor er dette projekt meget velegnet, da det ikke tager mere end ca. 30 min. og man kan få dulmet de værste abstinenser :0)
Tændstiksæsker er blevet beklædt med papir/tapet; vintage, REL og Søstrene G. og har fået pynt i form af neon-stickers og palietter. 
Meget simpelt, men gør liiige at de ser lidt mere lækre ud (i hvert fald i mine øjne)! 8 kommentarer:

 1. Uh det kender jeg godt - Jeg har også haft SÅ MANGE praktiske ting at får styr på den sidste jeg lange tid, så det kreative er blevet skubbet i baggrunden! Nu er jeg også nået dertil hvor jeg seriøst TRÆNGER!!! Tror jeg vil give mig selv lov idag eller imorgen:-)

  De er i øvrigt sindsygt fine dine tændstikæsker:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Uf det bliver godt at komme igang så! Håber rigtig du får lavet en masse så.

   Slet
 2. De ble da riktig søte. Av og til er det morsomt å lage noe som blir raskt ferdog. D

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er lige noget for mig!

   Slet
 3. Hvor er de fede, sådan nogen vil jeg da også lave. Tak for ideen :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Var da så lidt, selvom ideen ikke er ny! God fornøjelse

   Slet
 4. De er rigtig søde! Sjovt nok stod jeg lige igår og rykkede i en pakke med tændstikker i den lokale Spar og havde noget lignende i tankerne. Jeg droppede det dog, fordi der er så mange andre ting i øjeblikket jeg hellere burde bruge tid på, men nu hvor jeg har set dine, tror jeg da alligevel at jeg skal i gang en af dagene ;o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hi hi, ja nogle gane må man bare prioritere. Meeen mon ikke du også kan få tid til at lave sådan nogle? Det håber jeg, vil gerne se dem!

   Slet