20. august 2012

Pics fra mit krearum

 Opslagstavlen  har fået ny beklædning i form af gavepapir fra Søstrene G.
Og se hvor fint stofferne kan ligge! Gad vide hvorlænge det holder.. Bordet var også ryddet, men det holdt ca. ½ døgn og så måtte jeg liiiiige afprøve et projekt... 

33 kommentarer:

 1. Ej, hvor er der bare fint :)

  SvarSlet
 2. meget meget lækkert :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Og ved du hvad? Det pynter ubeskriveligt at få det ryddet op.. :0)

   Slet
 3. Hvor ser det bare hyggeligt og inspirerende ud - kan godt forstå, at oprydningen ikke holdt så længe med den dejlige stak retrostoffer frit fremme :-) Jeg elsker dine danserinder - de er bare så fine, så jeg tror vist, at jeg snart må prøve at gøre dig kunsten efter!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :0) Ih, hvis du går i krig med danserinderne, så vis dem endelig på din blog, jeg vil glæde mig til at se dem :0)

   Slet
 4. Skønne stoffer, gid jeg havde så meget lækkert! Har du forresten set om jeg har noget du ikke kan leve uden? Spare nemlig op til et fint kamera som dit :)

  kh mimi

  SvarSlet
  Svar
  1. Uh ha, ja kan godt forstå at du ønsker dig et kamera. Jeg ved slet slet ikke hvordan jeg har kunne leve uden. Håber snart du har nok penge i kassen til et. Jeg går og ønsker mig en linse så jeg kan komme endnu tættere på, når jeg står endnu længere væk. Mer' vil vel ha' mer' :0)

   Slet
 5. Så fint! Der kunne jeg godt sidde og blive inspireret på den kreative front.

  SvarSlet
 6. Det ser da lækkert ud!! Jeg elsker billeder af krearum. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det gør jeg også! Bliver SÅ fascineret når jeg ser andres, at man får lyst til at lave om (og bruge en masse penge) på ens eget

   Slet
 7. Det ser super fint ud!
  Kender godt det med en ryddelig bordplade, men det afgiver bare ikke ligeså megen kreativitet som et rodet vel :)

  SvarSlet
  Svar
  1. hi hi, nej! men det er umådelig upraktisk :0)

   Slet
 8. Åhh suk, skønne farver, skønne stoffer, skønne papirer og tapeter og hvor SKØNT med pladsen at boltre sig på. Lyder jeg misundelig? :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Nuaaarhh, lidt måske ;0)

   Slet
 9. Wasir atau sering disebut ambeien (dalam bahasa inggris atau latinn disebut Hemorrhoid dan dalam bahasa kedokteran disebut Piles) adalah penyakit atau gangguan pada anus dimana Sphinchter Ani atau bibir anus, mengalami pembengkakan yang kadang-kadang disertai pendarahan

  SvarSlet
 10. obat ambeien wasirr herbal manjur dari De Nature yang paling manjur untuk mengobati wasir atau ambeien

  SvarSlet