30. oktober 2012

Lillebror aber efter

Sådan ser det ud, når Lillebror forsøger at gøre storesøster kunsten efter. Ret så sjovt at se, hvordan han har ramt farverne, forsøgt med formerne (se den gule stjerne) og fejlet med placeringerne.
Rebecca kan godt få lidt nok af hans abe-ri. Kan inderst inde godt forstå at det kan være lidt anstrengende i længden, for han er virkelig en ihærdig efter-aber. Når de skal have noget at spise, skal Rebecca først sige hvad hun kunne tænke sig, for så kan han vælge det samme. Når de skal tegne, er det med de samme farver.. Og i weekenden var det dette maleri.
På den anden side, så må det da også være fedt at have én, som i den grad forguder én, som han gør med hende. Hun har vist en fan for livet!

4 kommentarer:

 1. Hvor er det bare fint...så sødt og samtidigt til tider irriterende for din datter. Min søn er selv en efteraber for tiden, så da jeg idag forsøgte at pudse næsen tog sønnike et stykke køkkenrulle, holdt det op til næsen og pustede ud af munden for at lave lyden...det blev ret svært at trutten igennem med næsepudsningen :)

  SvarSlet
 2. Hi hi, sød historie!

  SvarSlet
 3. Jamen der er da ikke noget bedre end en efteraber, så længe han ikke behøver gøre som min nabos datter gjorde, da naboen var gravid og havde morgenkvalme...uha..da gjaldt det om at slippe uset afsted, så Louise ikke opdagede opkastningen, for så ville hun deltage og lave imitation:)Har været forbi din blogshop - er dit elefantsæt stadig til salg? Hilsen Marlene

  SvarSlet
  Svar
  1. Ha Ha, det må have været kønt!
   Ja, det er stadig til salg. Ser lige på din blog om du har en mail stående, så sender jeg dig en mail

   Slet