4. december 2012

Anderledes adventskrans

Åh jeg har lavet mange adventskranse og juledekorationer i løbet af min tid i blomsterbiksen -ja og faktisk også efterfølgende herhjemme. I år er faktisk det eneste år, jeg ikke har haft en bestilling på ca. 15 dekorationer liggende, og jeg må indrømme at jeg nyder det lidt.. 
Jeg har aldrig været til de traditionelle dekorationer eller kranse, og derfor har jeg altid lavet nogle dekorationer som var lidt anderledes. Simpelthen fordi, at jeg ikke ville kunne sende noget ud af døren, jeg ikke selv ville have stående.
Sidste år så min advents"krans" herhjem til SÅDAN ud. Ok, har aldrig sendt en SÅ farvestrålende sag ud af døren, man bliver vel nødt til at finde på noget, som ikke er for grænseoverskridende for andre. 
I år havde jeg egentlig besluttet, at vi ikke skulle have adventskrans, da jeg ikke lige synes jeg har haft ideen og julegejsten ikke rigtig har indfundet sig. Fornyligt så jeg så 4 retro æggebægre til salg , og syntes de var SÅ fine i farven, at de måtte herhjem og frem med de samme. Så i år er advent blevet meget simpel og om der bliver tændt lys i eller om antallet af sløjfer på lysene bare stiger, som adventsdagene går forbi -ja det må tiden vise. 


27 kommentarer:

 1. Hvor ser det sødt ud ;-)
  Havde sådan et æggebæger som lille, det var bare lyseblåt.
  Hyggeligt

  SvarSlet
  Svar
  1. det lyder også som en virkelig fin farve. Jeg har en svaghed for disse bægre..

   Slet
 2. Nøøøj hvor er de SKØNNE! Fed ide.

  SvarSlet
 3. Super flot og anderledes adventskrans!
  Kh. Louise
  (Kig evt. forbi, og deltag i min give away)

  SvarSlet
 4. IIh, dem er jeg simpelthen helt vilde med! HVor er de skønne :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Du må igang, andet er der ikke at sige til det ;0) Mon ikke du har nogen på lager?!

   Slet
 5. Hvor er det bare fint : ) Rigtig god idé!

  SvarSlet
 6. Wasir atau sering disebut ambeien (dalam bahasa inggris atau latinn disebut Hemorrhoid dan dalam bahasa kedokteran disebut Piles) adalah penyakit atau gangguan pada anus dimana Sphinchter Ani atau bibir anus, mengalami pembengkakan yang kadang-kadang disertai pendarahan

  SvarSlet