31. januar 2013

Nå sådan kan du jo også se ud..

Har efterhånden set en del kraver rundt om i blogland, så det måtte da være på tide at jeg selv kastede mig ud i det. De minder mig om min barndom, hvor min søster og jeg fik bomuldskraver på, når de skulle være lidtekstra fint. Egentlig husker jeg ikke kraverne ret positivt, men mere som nogle besværlige irriterende størrelser, som befandt sig bedst i skabet.. Men nu synes jeg jo bestemt at min egen pige skal lide samme skæbne som jeg selv gjorde den gang, så hermed et stk. krave til hende Mu-ha-ha-ha! 
(hun besidder dog en noget bedre evne til at sige fra end jeg gjorde... så denne kommer helt sikkert til at blive i skabet, hvis ikke den falder i hendes smag..)

Jeg har hæklet den udfra Puk's opskrift, men den læser som klikker på linket vil bemærke, at min langt fra falder så glat som Puk's krave gør..  Jeg betvivler på ingen måde opskriften, men derimod mine egne evner til at læse den, så derfor er fejlen helt sikkert min. Jeg har simpelthen formået at hækle alt for meget på for lidt plads.. Men nå ja, den er da blevet ganske fin alligevel. I aften prøver jeg påny, og ser om jeg kan læse forkert endnu engang.

16 kommentarer:

  1. Wasir atau sering disebut ambeien (dalam bahasa inggris atau latinn disebut Hemorrhoid dan dalam bahasa kedokteran disebut Piles) adalah penyakit atau gangguan pada anus dimana Sphinchter Ani atau bibir anus, mengalami pembengkakan yang kadang-kadang disertai pendarahan

    SvarSlet
  2. obat ambeien wasirr herbal manjur dari De Nature yang paling manjur untuk mengobati wasir atau ambeien

    SvarSlet