19. februar 2013

Akryl, opbevaring af smykkerne

Har længe gået og sukket over de smukke akrylbakker. For helt ærlig, det kunne da være drøn lækkert at have sådan en på badeværelset til opbevaring af de smykker der bruges mest lige nu. 
Når man ser på billederne herunder, så kan man vist nemt fornemme at det er de sort/hvide oxyderede smykker der hitter hos mig lige pt. Egentlig sjovt som det har udviklet sig; da jeg var teenager var det sølv, så blev det guld og så oxyderet og træ. Har faktisk et par gange på det sidste haft kobber-farvede på, og må sige at det også tiltaler mig ret så meget..Akrylbakkerne er købt hos Moods i deres fysiske butik i Nærum. Til jer der bor på i nærheden (eller kører forbi på motorvejen), så kan det godt betale sig at svinge ind forbi, de har virkelig meget lækkert og er enormt søde. Og til jer andre, så er der heldigvis en web-shop. Mange af mine smykker er i øvrigt fra Beadhouse i København -en sand Aladins hule for folk der vil lave smykker selv eller købe færdiglavede, som dem jeg har her.
Jeg købte også lidt andet i Moods-butikken, noget som jeg længe har ønsket mig. Men det må I få at se i et andet indlæg..

15 kommentarer:

  1. Hvor ser det godt ud med akryl æskerne - og tak for tippet med moods, der vil jeg helt sikkert smutte forbi ved lejlighed :)

    SvarSlet
  2. Wasir atau sering disebut ambeien (dalam bahasa inggris atau latinn disebut Hemorrhoid dan dalam bahasa kedokteran disebut Piles) adalah penyakit atau gangguan pada anus dimana Sphinchter Ani atau bibir anus, mengalami pembengkakan yang kadang-kadang disertai pendarahan

    SvarSlet
  3. obat ambeien wasirr herbal manjur dari De Nature yang paling manjur untuk mengobati wasir atau ambeien

    SvarSlet