18. marts 2013

Gammelt påskepynt

Sidste år udvidede jeg min påskepynt-samling betydeligt. Jeg gik fra at have næsten intet til nu, at have en fin lille samling (synes jeg selv). Jeg er klart mest til det gamle pynt, så når jeg ser noget på markeder eller i genbrugsforretninger, må jeg have det med hjem.
 Ællingerne og ænderne har jeg ønsket mig længe. Alle kvinderne i min familie har dem stående fremme til påske, så der er tradition og familiært over dem.
 Disse skøre høns blev købt over nettet Selvom det ikke er decideret påskepynt, så kommer de gamle bondegårsdyr frem til påske. I genbrugsforretningerne går jeg især efter høns, gæs, kaniner og får, som jeg mener hører påsken til.

 Gamle æggebærer i skønne farver venter på at jeg får købt karse-frø, så børnene kan komme igang med at plante.
En del får er det også blevet til.

Jeg har stadig æg, fugle og høns liggende herhjemme. De venter på at jeg får klippet nogle grene, så de kan komme op og hænge. Men med den kulde, så får de altså lov at vente lidt endnu.. Billeder må derfor også vente.

52 kommentarer:

 1. Sikke meget fint påske pynt du har, jeg er helt vild med dine små træ æg og dine træ ænder med fjer, de er søde. Selv har jeg ikke så meget gammelt, faktisk har jeg kun æggebægerne. Men på fredag skal jeg en tur forbi stumpmarked i Herning, håber jeg finder lidt der.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak. Ih, rigtig god tur. Gad virkelig godt afsted på et marked snart. Jeg vil holde øje med din blog og se om du har fundet noget spændende..

   Slet
 2. Hvor er ænderne på første billed helt fantastiske... Dit andet pynt er nu heller ikek sådan at kimse af :0)

  SvarSlet
 3. Ænderne på førte billede har jeg også, og de er bare så søde. Men fine ting du har, synes det er rigtig fint, at du har sat gamle ting smmen emd det nye fad fra Hay. Knus Heidi

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, jeg er også selv ret så vild med kombinationen af nyt og gammelt..

   Slet
 4. Hvor har du fået samlet nogle fine ting :0) Ænderne er bare så søde, dem har jeg aldrig set før. Jeg er helt klart også til det gamle påskepynt og har også fundet lidt i genbrug og på loppemarkeder.

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi må ud og kigge efter mere!!

   Slet
 5. Dit påskepynt er simpelthen så fint - må selv på udkig efter gammelt påskepynt :) Er helt vild med påskeæggene - de er virkelig flotte ! Glæder mig til flere billeder - når forårs vejret atter vender tilbage og du kan komme ud og få klippet nogle grene :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh ja, drømme drømme... Glæder mig også sådan til lunere vejr! Det må give nogle flotte billeder til bloggen tænker jeg ;0)

   Slet
 6. :0) Jeg elsker også det kamera!

  SvarSlet
 7. Det så jeg ikke engang... Ja, det er fuldkommen ligemeget :0)

  SvarSlet
 8. Anonym14:33

  Sikke noget fint pynt. Og nej nogle dejlige ænder og ællinger. Hvor har du dog dem fra? Kh maria

  SvarSlet
  Svar
  1. De er købt på dba og guloggratis sidste år. De er af ældre dato, så de fleste ved hvad de skal have for dem desværre..

   Slet
 9. Haha, hvor er de skønne de ænder! :-)

  SvarSlet
 10. Nøj, hvor er det dog fint dit påskepynt - og originalt. Gid det var mit...:-)

  SvarSlet
 11. Superfin påske pynt!
  Det er lige mig :).
  Jeg er helt vild med de kulørte æggebægre. Sådan nogle vil jeg holde udkig efter.

  SvarSlet
 12. Åh hvor det fint dit påskepynt. De små træ ænder med fjer mener jeg også min mor har stående, de er så fine :)

  SvarSlet
 13. Din kaffekande - åh!

  SvarSlet
 14. Åh, hvor er det bare fint! Jeg har nu endelig fået lavet en DIY på de hæklede knopper: http://200procent.blogspot.se/2013/04/diy-hklede-knopperpuff-stitches.html. Håber den hjælper - hvis du altså ikke allerede selv har knækket koden :-)
  Kh Bodil

  SvarSlet
 15. Anonym01:13

  Jeg er helt pjattet med dine træ ællinger med fjer. :-) Ved du mon, hvem der har lavet dem? :-)
  Mvh. Gitte.

  SvarSlet
 16. Blogging is the new poetry. I find it wonderful and amazing in many ways.

  SvarSlet
 17. Wasir atau sering disebut ambeien (dalam bahasa inggris atau latinn disebut Hemorrhoid dan dalam bahasa kedokteran disebut Piles) adalah penyakit atau gangguan pada anus dimana Sphinchter Ani atau bibir anus, mengalami pembengkakan yang kadang-kadang disertai pendarahan

  SvarSlet
 18. obat ambeien wasirr herbal manjur dari De Nature yang paling manjur untuk mengobati wasir atau ambeien

  SvarSlet
 19. Class College Education training Beauty teaching university academy lesson  teacher master student  spa manager  skin care learn eyelash extensions tattoo spray

  SvarSlet