10. oktober 2011

Det seneste stofkøbDer går godt nok lidt tid imellem, at jeg kommer forbi Srof og Stil (nok i grunden heldigt, da jeg altid får købt for min 500 kr..). Synes som sædvanlig at der var rigtig meget fint -og en del af det er ret så retro-inspireret. Disse stykker købte jeg bl.a. med hjem ved sidste besøg derude.

20 kommentarer:

 1. Hej Barbara
  Har du varenr. på stoffet med biler og børnene på vippen, for det er da bare for skønt? Har ikke set det i deres katalog eller på hjemmesiden, så jeg må hellere sende min mor på jagt i Stof&Stil i Roskilde ;-)

  KH Laila (kreauglen.blogspot.com)

  SvarSlet
 2. Ja, det er skønt ikke. Har også allerede lavet lidt med stoffet. Nej, jeg har desværre ikke et varenummer, men tænker du måske kan printe et billede af det ud og give til hende. Så er der nok en venlig medarbejder i Stof og Stil som vil hjælpe hende med at finde det.

  SvarSlet
 3. Ja, det må jeg prøve, for det er så fint - men ellers tak for hjælpen ;-)

  KH Laila

  SvarSlet
 4. Velbekomme, ville ønske jeg kunne være til mere hjælp!

  SvarSlet
 5. Wasir atau sering disebut ambeien (dalam bahasa inggris atau latinn disebut Hemorrhoid dan dalam bahasa kedokteran disebut Piles) adalah penyakit atau gangguan pada anus dimana Sphinchter Ani atau bibir anus, mengalami pembengkakan yang kadang-kadang disertai pendarahan

  SvarSlet
 6. obat ambeien wasirr herbal manjur dari De Nature yang paling manjur untuk mengobati wasir atau ambeien

  SvarSlet