13. oktober 2011

Retro tæppe og puder til lillemanden

Først vil jeg gerne lige beklage, at nogle af billederne vnder forkert... Ikke så optimalt, men I kan nok se dem alligevel -alternativt må skærmen på højkant ;0)
Er blevet meget inspireret på diverse blogs herinde og måtte igang selv med at sy lidt til mine to skønne. I første omgang får i billeder af det til lillemanden; 1 tæppe og 2 puder.


22 kommentarer:

 1. Syntes de er smadder fine og er vild med orange og brun!

  SvarSlet
 2. Ja, jeg kan heller ikke få nok af de farver! De er simpelthen skønne sammen. Nu kan de nydes hver dag på puderne -der er ikke noget så godt, som hjemmelavede ting man glædes over hver dag.

  SvarSlet
 3. Hvor er det nogle fine ting, du har fået syet til din søn - jeg er vild med Rasmus Klump stoffet og det med hundene på ;-)

  SvarSlet
 4. Hvor er det bare fint det du har fået lavet, jeg er helt vild med farverne og det æblestof du har brugt på puden er virkelig fin.

  SvarSlet
 5. Jeg bliver også helt glad i låget, når jeg ser det. Skønt med ting man ikke bliver træt af at se på -endnu i hvert fald ;0)

  SvarSlet
 6. Wasir atau sering disebut ambeien (dalam bahasa inggris atau latinn disebut Hemorrhoid dan dalam bahasa kedokteran disebut Piles) adalah penyakit atau gangguan pada anus dimana Sphinchter Ani atau bibir anus, mengalami pembengkakan yang kadang-kadang disertai pendarahan

  SvarSlet
 7. obat ambeien wasirr herbal manjur dari De Nature yang paling manjur untuk mengobati wasir atau ambeien

  SvarSlet