5. december 2011

Udfordring #3, #4, #5


Puha, kan godt forstå at det kaldes en udfordring, for kan godt se at jeg er blevet udfordret i at skulle lave et indlæg hver dag. Det er ærlig talt umuligt for mig at nå, så derfor slår jeg nogle af dem sammen og håber det går..

#3 noget jeg altid har på mig.. Der er vist ingen ting jeg altid har på mig -ikke engang min forlovelses/vielsesring har jeg altid på.. Det lyder måske underligt, men jeg har så mange andre fine ringe som jeg også gerne vil gå med, at den nogle gange må vige. Min mand har ingen ring, så føler mig ikke forpligtiget i den retning -ja, vi er nok lidtunormale ;0)

#4 og #5 om at vise 2.advent og noget jeg har bagt, kan passende tages som et punkt. Billederne er fra vores årlige bagedag med min familie. Vi startede med skøn brunch og tilbragte derefter hele dagen i køkkenet. Fik slet ikke taget billeder af de færdige kager, men vi fik bagt: Pia-kager, pebernødder, mandelkager, jødekager, chokoladekager, lavet brunkagedej, lavet konfekt i form af marcinpankugler overtrukket med chokolade og kokos, marcinpanstænger, kugler med dadler, havregrynskugler og romkugler.. har sikkert glemt noget, for vi fik vitterlig kreeret. kagerne på billedet er lavet af storesøsteren herhjemme, som brugte lag tid på at pynte med glasur og sølvkugler.

23 kommentarer:

  1. Sjov udfordring! Har først opdaget den nu hvor det er for sent - kunne ellers have været sjovt at hoppe med på vognen :)

    SvarSlet
  2. Wasir atau sering disebut ambeien (dalam bahasa inggris atau latinn disebut Hemorrhoid dan dalam bahasa kedokteran disebut Piles) adalah penyakit atau gangguan pada anus dimana Sphinchter Ani atau bibir anus, mengalami pembengkakan yang kadang-kadang disertai pendarahan

    SvarSlet