13. januar 2012

Danske illustrationer når de er bedst

DE ER SÅ FEDE!
Fik disse Going Danish illustrationer af min svigerinde til min fødselsdag tilbage i efteråret. Jeg har længe haft kig på dem, og sågar broderet korsstingsbroderi efter dem (mere om det en anden gang... eller har jeg lavet et indlæg om det før...hmm). Problemet er bare, at manden min ikke er så hooked som jeg, og synes faktisk rent ud sagt, at de er forfærdelige. Ja, jeg fatter ham ikke! Men af samme årsag er de stadig ikke kommet op, for jeg synes ligsom at jeg må blende dem ind i noget andet, så det ikke kun er dem der hænger og stjæler hele billedet.. Ja op skal de da, eller det skal da i hvert fald forsøges, for det kunne jo være at han ændrede mening :0)
Personligt ville jeg foretrække nogle af DISSE at sætte det med, meeeen det er måske ikke en god ide herhjemme..
Sniger du også små udtryk ind derhjemme, selvom du ved at manden måske ikke er helt med på ideen?

18 kommentarer:

 1. Hele tiden, idag har jeg smuglet et tresidet spejl ind med orange plastikramme - han vil hade det, når han ser det!! Jeg er vildt med dit billede, det er nogle helt fantastiske figurer og jeg vil SUPER gerne se dem som korsstingsbroderi! :-)

  SvarSlet
 2. Det er nogle virkelig flotte illustrationer. Jeg er især vild med hendes fugle. Tror dog ikke de vil vække begejstring herhjemme - hvad er det med de mænd, hvorfor mon de ikke kan se det smukke og æstetiske i de must-have-billeder??? Det bliver jeg aldrig klog på. Men ja, sammen med noget andet, måske?
  Lyder rigtig spændende med korsstingene, det vil jeg meget gerne se på et tidspunkt :o)

  Kh. Irene

  SvarSlet
 3. Hej Barbara

  prøver lige at skrive en kommentar
  Fed illustration

  Stine:)

  SvarSlet
 4. Wasir atau sering disebut ambeien (dalam bahasa inggris atau latinn disebut Hemorrhoid dan dalam bahasa kedokteran disebut Piles) adalah penyakit atau gangguan pada anus dimana Sphinchter Ani atau bibir anus, mengalami pembengkakan yang kadang-kadang disertai pendarahan

  SvarSlet
 5. obat ambeien wasirr herbal manjur dari De Nature yang paling manjur untuk mengobati wasir atau ambeien

  SvarSlet