18. juni 2012

Husets nye beboere

Det endte med at børnene fik lov at vælge navnene. Der kom mange forskellige forslag op heriblandt: Sasha og Nadia, Pus og Pusser, Kanin og Pusser, Prut og Bøvs inden valget faldt på
Putte og Pusser!
De er simpelthen det mest bløde og nuttede, meget tamme og slet ikke bange for børnene. De er også blevet født hos en familie med tre børn, så gætter på at de har været vandt til børnehænder fra starten af. 
Det er to piger, men må indrømme at jeg synes den lysegrå, Putter, opfører sig lidt mistænksomt for en "dame" af være. For det første er hun markant større, så snuser hun Pusser bagi, løber bag den og tisser, når den bliver sat et nyt sted. Ved ikke om hunner også gør den slags, men for mig er det liiiidt mystisk og drenget.. Håber virkelig ikke det er en dreng, for unger var ikke en del af programmet.6 kommentarer:

 1. Kjempesøte, både kaniner og barn. Fine navn. D

  SvarSlet
  Svar
  1. Hi hi, ja det kan vel ikke være anderledes. Og jeg har efterhånden lært hvem der er pusser og hvem der er putte -i hvert fald halvdelen af gangene får jeg sagt det rigtigt :0)

   Slet
 2. Det sidste billede er super sødt! :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Også mit favoritbillede!

   Slet
 3. Hvor er de bare søde, sådannet dyr bringer meget glæde, jeg har selv en kanin som snart er 6 år gammel.ha en dejlig dag.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det gør de bestemt. Og synes også der er meget godt for børnene at lære ved at have et dyr. Og kaniner passer vist meget godt til hvad vi kan "overskue"/vores behov lige nu. Forstået på den måde at en hund simpelthen kræver for meget, en kat tør vi ikke da vi har mistet tre her hvor vi bor, men kaninerne er ude m deres løbegård og bliver taget ind når vi kommer hjem. Så kan vi alle kæle, lege og nusse m dem indtil jeg begynder at lave mad, hvor børnene leger videre. det er også blevet fast rutine at kaninerne liiige skal have et kys og kram om morgenen inden børnene tager i institution -så hyggeligt!
   Også god dag til dig!

   Slet