19. juni 2012

Skjorter til lillemanden

To "nye" skjorter har set dagens lys. Jeg lavede en masse af disse, da lillemanden var lille og synes de var fantastiske. Nu har jeg lavet lidt flere. Som alt andet af børnenes hjemmesyede tøj, tegner jeg mønstret af fra noget eksisterende og satser på at det passer dem.. Ja lidt af et sats, men jeg slipper utrolig nok godt fra det gang på gang. Denne fik tilføjet lidt længde her og bredde der, og så blev den syet sammen. Vildt nemt! Havde egentlig ikke tænkt den skulle have haft knapper, men den var for stor i halsen, så knapperne blev tilføjet. Nu passer den ikke kun, men er tilmed blevet mere lækker (synes jeg..). Denne herunder er syet af vintagestof.
 Bagpå er lillemandens navn broderet. En af kreatøserne, som jeg mødes m hver torsdag, har en broderi-maskine, så den skulle afprøves -og det blev den. Tror faktisk det er første gang lillemandens navn har figureret på bloggen..
Den anden skjorte er syet af nyt stof fra Stof og Stil.
Lillemanden m morgenhår, hoppebold men ikke mindst ny skjorte :0)

24 kommentarer:

 1. De er simpelthen så fine!
  Smarte lille retro Benjamin :)
  Sådan én ville bestemt også passe til Emil, mit lille myr.

  SvarSlet
  Svar
  1. Og den er virkelig nem at lave! Bliver klippet i to stykker og syet sammen..

   Slet
 2. De er godt nok søde de skjorter du har fået lavet :)

  Sabrina
  www.brineh.blogspot.dk

  SvarSlet
 3. Hvor er de fine og lækkert stof:)
  Lene

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, ja, jeg er også vild med stoffet -tror jeg må igang med nogle flere inden længe. For der må da være mere sommer på vej!

   Slet
 4. Hvor er de fede! Er specielt pjattet med den øverste. Det er altså noget lækkert stof!

  SvarSlet
  Svar
  1. Simpelthen SÅ lækre, at der må laves nogle flere :0)

   Slet
 5. De er da blevet så gode! Jeg vil prøve at lave en pigeversion til min lille Carla, men jeg skal vist lige have lidt mere øvelse ved symaskinen først.
  K.h.
  Christina

  SvarSlet
 6. Wasir atau sering disebut ambeien (dalam bahasa inggris atau latinn disebut Hemorrhoid dan dalam bahasa kedokteran disebut Piles) adalah penyakit atau gangguan pada anus dimana Sphinchter Ani atau bibir anus, mengalami pembengkakan yang kadang-kadang disertai pendarahan

  SvarSlet
 7. obat ambeien wasirr herbal manjur dari De Nature yang paling manjur untuk mengobati wasir atau ambeien

  SvarSlet