16. august 2012

Cathrineholm og blomster

I søndags var til på det faste søndagsmarked i byen. Mit hjerte slog lige en ekstra gang da jeg så den fine Cathrineholm kande med de blå lotusblade. Kunne jeg ikke gå forbi uden liiiige at måtte forhøre mig om prisen, og efter lidt prut, så kom den med hjem. 
 Med i handlen røg også dette fine betræk. Det er godt nok sjældent man ser sådanne betræk til det faste søndagsmarked. Har en ide om, at folk ikke ved at den slags er penge værd ;0)

26 kommentarer:

 1. Super fine fund! Forstår godt du er super glad for din Lotus kande. Har selv to stående :o) Synes mønsteret indbyder til et lille smil hver gang man går forbi.

  Sengesættet har jeg selv fundet i gule, orange og grønne farver. Stykker at det har jeg brugt i mit sengetæppe: http://genbrugblirguld.blogspot.dk/2012/08/sengetppe-i-dagslys.html

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er da rigtigt. Sjovt som så forskelligt synet kan være på sådan et tæppe. Når man ser et andre har lavet, ser man det mere som en helhed, hvor enkelte stoffer træder frem og fanger øjet. Når man selv har lavet det, så ser man alle detaljerne og husker hvert et stykke stof.
   Synes det er virkelig flot det du har lavet!

   Slet
 2. Vi har også betrækket herhjemme i form af et babysæt. Desværre er der en stor blækplet på den ene side, men så vender man jo bare den siden nedad hver gang, ikke ;)

  Kh Line

  SvarSlet
  Svar
  1. Ha ha ha, jo lige præcis.. eller også lader man det bare ligge med plet til fri skue, fordi det fine betræk overrumper synet af pletten. Og så håber andre tænker ligeså :0)

   Slet
 3. Å, den kannen er bare så lekker. Nå har jeg lest meg nedover sidene dine. Gratulerer med den nydelige skolepiken. Jeg håper hun vil trives godt. D

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak. jo hun har fundet sig godt til rette i skolen!

   Slet
 4. Jeg er vild med den nederste af skålene på det øverste billede, har den et navn... er den ny eller gammel?
  : )

  SvarSlet
  Svar
  1. Det eneste jeg ved er at den er gammel. Jeg købte den i en genbrug, hvor hende der solgte den havde taget den med fra hendes hjem af. Jeg synes det ligner lidt en anden fortolkning af lotusbladene som vi kender fra Cathrineholm. Men hvem der har lavet den og om det er sådan den skal forstås ved jeg ikke..

   Slet
 5. Hej!
  Fin blog!
  hvis du skulle være interesseret så sælger jeg mit blå lotus stel på denne side:

  http://www.trendsales.dk/listings/lyngby-danilds-lotus-stel-stel/27879791?pn=1&rt=ssr&search=lyngby+danild%27s&status=1

  Mvh. Benedikte

  SvarSlet
 6. Wasir atau sering disebut ambeien (dalam bahasa inggris atau latinn disebut Hemorrhoid dan dalam bahasa kedokteran disebut Piles) adalah penyakit atau gangguan pada anus dimana Sphinchter Ani atau bibir anus, mengalami pembengkakan yang kadang-kadang disertai pendarahan

  SvarSlet
 7. obat ambeien wasirr herbal manjur dari De Nature yang paling manjur untuk mengobati wasir atau ambeien

  SvarSlet