14. august 2012

Klar parat skolestart

Idag var dagen hvor min lille pige startede i skole.
Tasken var pakket..
 En blomsterbuket fra haven bundet..
 .. klar til at sætte ved hendes plads i klasselokalet. Skriveunderlaget havde de lavet nogle uger forinden, hvor de fik en forsmag på skolen med to undervisningstimer i stedet for SFO-tid.
 Selvom billedet herunder fangede hende pavestolt, så var det en meget betuttet pige, der startede i skole. Hun ville helst ikke slippe farmandens og min hånd, så det var lidt hårdt, da de skulle være i klasselokalet alene i 20 min. uden mor og far. Hendes to klasselærer var dog fantastiske; gav alle børnene et stort velkomst-kram, og tog sig med stor omsorg af den noget kede pige, da mor og far skulle gå med de andre forældre. 
Heldigvis var det denne pige vi kom tilbage til; storsmilende, glad og stolt. Så der er en som glæder sig STORT til imorgen.

19 kommentarer:

 1. Åhr en stolt pige- og med MEGA fin taske. Knus Heidi

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, hun var virkelig stolt! Jeg synes også tasken er SÅ skøn, men jeg har været MEGA nervøs for om hun også syntes den var lækker. For den er jo noget mere retro/anderledes end de fleste skoletasker man ser.. Men heldigvis er den gået rent ind, så jeg er virkelig lettet.

   Slet
 2. Skøn taske og dejligt der kom smil på til sidst:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, at dagen sluttede med et smil var virkelig vigtigt. For puha, det var noget hårdt ellers..

   Slet
 3. Uh det må være stort at sende sit pus afsted til skole! Hvor er hun smuk og dejlig og hvor er det i øvrigt en herlig skoletaske

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja stort er det. Faktisk lidt for stort synes jeg.. idag er første rigtige skoledag med timer fra 8-13. Jeg har mest lyst til at stå på spring og hive hende med hjem, så snart hun har fri, for at udfritte hende om hvordan det er gået, og ikke mindst kunne fornemme, hvordan hun har det med det hele. Skinner det igennem, at det måske er moderen der har det værst? :0)

   Slet
 4. Åh, sikke en stolt pige- og en lækker taske! ;)

  Sommerhilsner
  /Christina

  SvarSlet
 5. Sejt at møde op med egen hjemmesyet skoletaske OG egen blomsterbuket! Det er da go skolestarts-stil! :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Skoletasken kan jeg ikke tage æren for at have syet, den er skam købt og betalt. men den har igår aftes fået en lille holder til drikkedunken syet på siden, da der ikke er alverdens plads inde i tasken. Jep, blomsterne er fra haven (og vasen hjemmegjort) :0)
   Skolestart efter min smag og heldigvis/vigtigst af alt også lillepigens!

   Slet
 6. Hvor er det bare et dejligt billede, det sidste!! Selvfølgelig også de andre, men du ved, hvad jeg mener, ikk'?
  Det lyder til at være et sted, du trygt kan aflevere hende. Dejligt!

  Min store begyndte også i 0. klasse i torsdags. Det er stort. :)

  SvarSlet
 7. obat ambeien wasirr herbal manjur dari De Nature yang paling manjur untuk mengobati wasir atau ambeien

  SvarSlet