18. august 2012

Nye hynder

I torsdags blev jeg færdig med et projekt som har stået på i laaaang tid. Nemlig nogle nye betræk til hynderne på vores spisebordsstole. De tog som sådan ikke al verdens tid at sy sammen, men der har været SÅ mange andre projekter som skulle gøres færdig, at disse har måtte vente. Jo og så gik jeg lidt kold over, at der hvor stofferne samles i midten ikke blev så pænt. Løsningen er blevet en hæklet blomst, som jeg er ret overbevist om, at jeg skifter ud med en stor stofbetrukken knap. Det er ski lidt for sukkersødt med blomsten der.. MEN nu ligger de der og kan bruges og de pynter!
BEDST af alt var at jeg fik syet skjulte lynlåse i. Oh yearh! Det er noget jeg ikke har turde kaste mig ud i før, hvorfor ved jeg faktisk ikke, for det var ikke så slemt. 
 Den ene side ser sådan ud..
Den anden sådan..
Så kan vi selv bestemme om de skal være ens eller forskellige, når de ligger på stolene,

17 kommentarer:

 1. Hold nu op, hvor er de flotte, stoffet er så fint sat sammen... og fine farver...
  Smil Lone

  SvarSlet
 2. De er super fine, rigtig fint stof også. Jeg lærte på kursus hos Lis at man skal sy dem samme, en trekant syes med en trekant, derefter syes to trekanter mad to trekanter, så man har to halvdele, derefter syes de to halvdele sammen. Var det til at forstå ?

  SvarSlet
 3. Wasir atau sering disebut ambeien (dalam bahasa inggris atau latinn disebut Hemorrhoid dan dalam bahasa kedokteran disebut Piles) adalah penyakit atau gangguan pada anus dimana Sphinchter Ani atau bibir anus, mengalami pembengkakan yang kadang-kadang disertai pendarahan

  SvarSlet
 4. obat ambeien wasirr herbal manjur dari De Nature yang paling manjur untuk mengobati wasir atau ambeien

  SvarSlet