26. oktober 2012

Aaaah afslapning og lidt øv..

SÅ er der dømt weekend...
Åh den er tiltrængt i denne uge! Mere end normalt, for det har virkelig været hektisk; kursus hele ugen, hvor jeg bare har været PÅ konstant og når dagen var færdig blev der forberedt til dagen efter. Jeg har haft en konstant mindre hovedpine, ved det er fordi jeg virkelig har koncentreret mig over så lang tid. Men hold da op, hvor har det været godt -det hele værd. Har aldrig mødt et mere veltilrettelagt kursus og kan ikke sætte én finger på det. Fantastisk!
 
Nu sidder jeg med computeren i skødet og besøger blogland -rendyrket afslapning i min verden :0)
Jeg har ikke haft tid til at være herinde i noget tid, så der var en del indlæg, som kunne løbes igennem. Virkelig lækkert, hvis du spørger mig. Og nu er det, jeg bliver en smule "øv" indeni..
Det tager ikke mange indlæg før man opdager at en masse bloggere pt kører en omgang "reklame for Den blå Avis". Åh ved godt at det er jeres blogs og at I kan gøre som I vil, og det skal I endelig også blive ved med, hvis det er det i føler rigtigt. Jeg synes i grunden, det er ret så kreativt at læse, hvordan I hver især formår at gøre reklame, på hver jeres måde og nogen tydeligvis med større gennemskuelighed end andre. Men samtidig så efterlader det også mig med en følelse af "Nå, er det det blogland er blevet til.. (på den knap så fede måde..)". Jeg ved med 100%, at det i hvert fald ikke var det jeg faldt for, da jeg først mødte blogland.
 
Nå, nok om det. Der er jo heldigvis så mange gode indlæg derude, og det vil jeg forsøge at hæfte mig ved. Så op med benene og på med de kreative indlæg, jeg holder så meget af ved blogland :0)
 
Håber I alle får en dejlig weekend! Jeg vil i hvert fald nyde den i fulde drag.   

2 kommentarer:

  1. Jeg kan til dels godt følge dig. Samme tanke strejfede mig før jeg begyndte at fokusere på, hvor forskelligt folk havde valgt at bruge de 500 kroner.

    Jeg takkede faktisk nej til endnu et tilbud om et sponsoreret indlæg på min blog med de tanker i baghovedet. "Præmien" var fed nok, men som du skriver, det er heller ikke det som tiltrak mig til Blogland i sin tid.

    Med ønsket om en dejlig weekend til dig også :o)

    SvarSlet
  2. Jeg er enig med dig. Jeg synes vi har reklamer nok i vores hverdag til at jeg gider spilde tid på dem i blogland. Så medmindre det er ganske få sponserede indlæg der er, så kan jeg sagens finde på at afmelde mig fra en blog pga det.

    SvarSlet