26. november 2012

Jeg smelter..

Der er med garanti nogen af jer derude, der har fået nok af mit kaninpjat. Så må i lige bære over m mig lidt endnu, for det fylder altså ret så meget herhjemme lige pt. Men for pokker se den lige...


Den ene af ungerne fra det nye kuld er begyndt at bevæge sig udenfor reden. Så idag har jeg flere gange fundet den nede i løbegården. Den anden ligger for det meste i reden, men jeg har da set den bevæge sig ca. 10 cm væk fra den -måske den ledte efter bror/søster, som på det tidspunkt var dumpet ned i løbegården (ja, det foregår altså lidt klodset i starten)

24 kommentarer:

 1. For pokker hvor er sådan en lille sag nuttet

  SvarSlet
 2. Nåhhh hvor er den nuttet :)

  SvarSlet
 3. ah men for pokker da en lækker lille steg (ment på den gode måde) - det er vist ikke lige et billede jeg skal vise til ungern medmindre jeg vil være på deres plageri de næste 14 dage... soooo Cute........

  SvarSlet
 4. Nårh hvor er den nuttet!

  SvarSlet
 5. Incredibly cute!! And what a pretty one he/she is! Regards from Chantal formsandfinds.com

  SvarSlet
 6. Den er jo alt, alt for sød <3

  SvarSlet
 7. Kankun give jer alle ret!! Den er simpelthen for kær <3

  SvarSlet
 8. Nååååårh... Overvejer så småt om jeg skal give efter for pigernes plagerier og lade vores to kaniner få et kuld unger til foråret ..

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er bestemt rigtig hyggeligt. Og jeg synes virkelig det er sjovt at have prøvet, selvom jeg ikke helt havde set det komme..
   Men husk at tage ind i overvejelserne at I kan udvikle bånd overfor de små dyr, så det kan være svært at skille sig af med dem igen.. Jeg får i hvert fald et problem dér!

   Slet
 9. Du er helt forelsket! (det er sødt)

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh ha, ja! Gad vide om vi nogensinde kommer af med nogle af dem... Ved ikke om jeg kan...

   Slet