6. november 2012

Kähler kærlighed

Var til Kählers lagersalg i weekenden -novra, jeg kunne have købt mig fatiig! Der var virkelig meget lækkert, meget mere end min pengepung kunne holde til desværre. Der var masser af vaser og lysestager med striber, Mano kopper, tallerkener og krukker. Med hjem kom:
 Gul vase og lysestage
 Stribede karafler
To grønne træer/vaser 

Havde der været de sidste to variationer af træerne, var de røget med hjem også, men disse var de to sidste. Dem er jeg dog også mægtig glad for, og så må jeg ønske mig de to sidste.
Jeg havde egentlig også taget et af deres ure, men da jeg skulle betale fortalte ekspedienten at jeg kunne risikere at de ikke virkede.. eller kun kunne gå en time og så var det det. Så det lod jeg altså værre -øv!
Men jeg er virkelig glad for de mange fine ting jeg fik med hjem og håber på lagersalg igen næste år.

7 kommentarer:

 1. Jeg gad godt have været til det lagersalg, men det er ikke nemt når man bor i Nordjylland og skal passe jobbet ;-)

  Fine ting, du har fået med hjem :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Uha, ja det er surt når man bor i den anden ende af landet. Men sådan er det jo bare med de lagersalg, desværre. Så på deres fb-side at der var en del fortørnede jyder iblandt. Kähler har virkelig også meget lækkert, så jeg kunne ikke lade være, nu hvor man ikke bor så langt væk endda..

   Slet
 2. Nøøøj jeg er misundelig! det lyder som et lækkert lagersalg!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var virkelig lækkert, ikke mange mennesker og alt i pæn orden. Jeg er lidt sart på det punkt.. Så jeg vil klart tage dertil en anden gang.

   Slet
 3. You have a very nice blog! Great all the Kähler products and the Moomin mugs!
  Kind regards,
  Stephanie Koster
  http://interieur-coosje.blogspot.nl/

  SvarSlet
  Svar
  1. I'm happy to see, that you want to follow me and my doings :0) Thanks for the kind words.
   Best, Barbara

   Slet
 4. Er KÆMPE kähler fan, men... Pas på med karaflernes prop. Min gik hen og blev plettet, grim og ulækkert, som om den ikke kunne tåle frugten :-(

  SvarSlet