5. november 2012

Nyt på køkkenhylden

Idag kunne jeg hente Mumi-kærligheds-kruset som inspiration havde på tilbud. Havde egentlig bestilt det hjem fra deres netbutik til levering i deres butik (så sparede jeg porto) for 3 uger siden.. Noget af en leveringstid hva'! Men det er da værd at vente på, for se hvor sødt de står og krammer!
Et smørrebræt købt i Plint Kbh, mener det er fra House Doctor.
Og så har jeg malet en Winnblad platte, som jeg har set så mange andre gøre herinde. hun har fået en lyserød kjole med gule blomster og ham blå-ternet jakke og gul-stribede bukser. Tror ikke det er den sidste som ryger under penslen.. Kan forestille mig nogen synes det er synd, men herhjemme er de ikke blevet sat frem før nu, hvor penslens hærgen har hersket.


25 kommentarer:

 1. Åh hvor er den yndig når der kommer farve på! Jeg samler selv på Mumi :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja jeg synes heller ikke det gør noget, at man selv får sat sit præg på platterne. Jeg kunne godt tænke mig endnu flere af de pastelfarvede mumi-krus. Håber den snarlige fødselsdag, kan indbringe nogle ;0)

   Slet
 2. De er så søde de kopper, jeg købte også en til samlingen da Salling havde dem til 75 kr for noget tid siden :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var godt nok billigt! Kan godt forstå du måtte have en med

   Slet
 3. Skønne farver :-) jeg tør ikke male min samling af platter, men ved samtidig heller ikke, hvad jeg skal gøre med dem. :-/

  SvarSlet
 4. Wasir atau sering disebut ambeien (dalam bahasa inggris atau latinn disebut Hemorrhoid dan dalam bahasa kedokteran disebut Piles) adalah penyakit atau gangguan pada anus dimana Sphinchter Ani atau bibir anus, mengalami pembengkakan yang kadang-kadang disertai pendarahan

  SvarSlet