10. oktober 2012

Nyt drengeværelse, kig ind..

I samme omgang som vi lavede storepigens værelse, fik lillebrors værelse også en overhaling med maling af vægge og møbler og lidt hjemmelavede kreationer.
 En vimpelranke og hynde på bænken er iblandt de ting jeg selv har lavet. Fjällræven-tasken er godt brugt men skal simpelthen have en plads på værelset.  Her hænger den sammen med frugtposer fra Småfolk på en hylde/knage, som jeg ikke kan huske om jeg har købt af SeCloe engang eller har fundet i genbrugen.. På hylden står også et billede af "Spørge-Jørgen", som lillemanden fik af sin mormor, købt af en kreativ blogger herinde, da hun havde stand i de små haver på Frederiksberg (hmm, hvem er det nu lige...). Super sød ide, som man jo sagtens kan lave efter.
Tegnepladsen i sin helhed med lamper fra REL. Selve stole/bord-sættet er det billige fra Føtex. Har mange gange tænkt, at nu skal det have en omgang med tapet og maling, men af en eller anden årsag bliver det ikke til noget. Biltæppet fra Ikea, en rigtig drenge-ting, som bliver brugt flittigt til at lave lange rækker af biler på.
 Tallerkenrækken har efterhånden haft en del farver (hvid, brun og nu lyse-gul). Ingen tvivl om at lillebrors yndlingsbøger er Barba-Pappa-bøgerne, de læses HVER aften. Under tallerkenrækken er gamle kasser med kuglebane og brio-togbane.
 Karlekammerskabet er fundet på et marked på Israels Plads. Fik et virkelig godt tilbud, så søde farmand blev tilkaldt og hjalp med at få det transporteret hjem. Det er nu lysegrønt og hvidt, men kan ikke helt finde ud af om jeg synes farven er rigtig. Derudover er legekøkkenet og al legemaden et kæmpe hit. Det var det også da storesøster var lille, så det hører helt sikkert til et af de bedste køb vi har gjort mht. legetøj.
 Sengepladsen er præget af hjemmesyede retropuder, lappe-tæppe og retro-sengetøj. Et skægt fund i genbrugen er BR-spille-maskinen, som minder mig om min læge da jeg var barn, da han altid havde sådan en stående man kunne lege med/lytte til imens man blev tilset. Under sengen er en bed-roller med lego-duplo. Væggen over sengen er endnu bar, nogle ideer til hvad jeg kan hænge på den?  Har selv tænkt en billledvæg.
 En garder fra genbrugen byder velkommen! Dåsen foran den gamle kasse er fyldt med glaskugler. Den har børnene fået af min mormor. Jeg husker dåsen med kugler fra jeg legede hos hende som barn, og den bringer i den grad minder frem. 
 Lidt detaljer, bare for hyggens skyld..


26 kommentarer:

 1. Skønt værelse, det ser rigtig godt ud

  SvarSlet
 2. Årh hvor er det bare et fint værelse med en god balance mellem nyt og gammelt :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Synes også balancen er blevet helt ok

   Slet
 3. hvem der bare var dreng hjemme hos dig!<3

  SvarSlet
 4. Flotte, inspirerende billeder..

  SvarSlet
 5. Super fint værelse, der kan bruges mange timer derinde er jeg sikker på :o)

  SvarSlet
 6. Hvor er det et helt fantastisk skønt værelse med mange fine detaljer er vild med det grønne / gule sammen - så flot :-)

  SvarSlet
 7. Anonym12:33

  Tak for god inspiration :-)

  SvarSlet
 8. Wasir atau sering disebut ambeien (dalam bahasa inggris atau latinn disebut Hemorrhoid dan dalam bahasa kedokteran disebut Piles) adalah penyakit atau gangguan pada anus dimana Sphinchter Ani atau bibir anus, mengalami pembengkakan yang kadang-kadang disertai pendarahan

  SvarSlet